Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tadilat devam ediyor

Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tadilat devam ediyor
 Muhabir
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yüksek İhtisas Hastanesi'nde, sunulan hizmet kalitesini daha ileriye taşımak ve daha verimli sağlık hizmeti verebilmek için tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Yüksek İhtisas Hastanesi genelinde yapılan tadilat işlemleri, sağlık hizmet sunumunda hiçbir aksama olmaksızın tüm hızıyla devam ediyor. Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak, hastane laboratuvar ve polikliniklerin tadilat işlemlerini yerinde inceleyerek çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması için denetleme yapıp bilgiler alarak değerlendirmelerde bulundu.

yuksek-ihtisas-hastanesinde-tadilat-devam-ediyor2.png

DAHA KALİTELİ HİZMET SUNACAĞIZ

Çalışmaları yerinde inceleyen Albayrak, "Hastanemizde sunulan hizmet kalitesini daha ileriye taşımak ve daha verimli sağlık hizmeti verebilmek için tadilat çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, laboratuvar ve polikliniklerimizde de tadilat çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Çalışmalar, hasta ve hasta yakınlarına verilen hizmette sağlık hizmeti sunumunu aksatan hiçbir durumun söz konusu olmamasını sağlayacak şekilde planlandı ve yürütülüyor. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanmasını ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmaya devam etmek istiyoruz."

yuksek-ihtisas-hastanesinde-tadilat-devam-ediyor3.png

YENİLENME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Albayrak, “Tadilat çalışmaları kapsamında, hastanemiz laboratuvarında, yeni cihaz ve ekipmanların kurulumu, mevcut cihazların bakım ve onarımı, laboratuvar ortamının iyileştirilmesi ve yenilenmesi gibi çalışmalar yapılıyor. Polikliniklerde ise, duvar, zemin ve tavan kaplamalarının yenilenmesi, elektrik ve aydınlatma sistemlerinin yenilenmesi, havalandırma sisteminin yenilenmesi, polikliniklerin daha konforlu ve işlevsel hale getirilmesi gibi çalışmalar gerçekleştiriliyor. Tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, hastanemiz laboratuvarı ve poliklinikleri, günümüz şartlarına uygun modern bir görünüme kavuşacak ve vatandaşlarımıza daha kaliteli ve konforlu hizmet sunacak” dedi.

Bu haber toplam 316 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.