Kaplan’dan Özel’e tepki!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamalarına sosyal medya hesabından yaptığı sert çıkışla yanıt verdi.

‘CUNTA’ DEMEK ALAY ETMEKTİR

Kaplan, Özel’in “hükümete cunta” benzetmesine tepki göstererek, bu sözlerin sadece siyasi nezaketsizlik olmadığını, aynı zamanda milletin iradesine açık bir hakaret anlamına geldiğini ifade etti. Kaplan açıklamasında, "Milletin oylarıyla seçilmiş bir hükümete 'cunta' demek, bu milletin aklıyla alay etmektir. Siz yıllardır bu milletin değerlerini, tercihini ve vicdanını anlamadınız, anlayamayacaksınız" sözleriyle Özgür Özel'i eleştirdi.

VESAYET DÜZENİNİ TARİHE GÖMDÜ

Vesayetle şekillenmiş, delege oyunlarıyla başa gelen bir anlayışın milli iradeye dil uzatamayacağını vurgulayan Kaplan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu millet, sizin özlemini kurduğunuz vesayet düzenini tarihe gömdü" dedi.

MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR

Yabancı odaklardan destek bekleyerek milletin gönlünde yer edinilemeyeceğini belirten Kaplan, "Bu millet iradesine ipotek koymak isteyenleri de, milletin aklıyla alay edenleri de çok iyi tanır" ifadesini kullandı. Kaplan açıklamasını, "Dün olduğu gibi bugün de biz, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milli iradenin üzerinde hiçbir fani güç tanımıyoruz. Milletin adamına 'cunta' demek, ancak milletin ne dediğini duyamayanların, vesayeti demokrasi sananların cümlesidir" sözleriyle tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri