Ahmet Önal: “Kırıkkale’nin başkanı olacağım”

Ahmet Önal: “Kırıkkale’nin başkanı olacağım”
 Muhabir
CHP Kırıkkale Belediye Başkanı Av. Ahmet Önal, mazbatasını alarak belediye başkanlığına resmi ve kesin şekilde başlamış oldu. Herkes için birleştirici mesajlar veren Önal, “200 bin Kırıkkalelinin başkanı olacağım, kimseyi ayrıştırmayacağım” dedi.

RANDEVUSUZ BELEDİYE OLACAK

Kırıkkale’de 50 yıl sonra bir ilki gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi, Kırıkkale Belediye Başkanlığını Ahmet Önal ile devir aldı. Başkan Önal, “200 bin Kırıkkalelinin başkanı olacağım, kimseyi ayrıştırmayacağım” dedi.

ahmet-onal2.jpg

Önal, ilk olarak Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan kalabalıkla Seçim Kurulu’na kadar yürüdü. Burada mazbatasını alan Önal, kalabalık heyetle birlikte Kırıkkale Belediyesi önünde bulunan kalabalığa seslendi. Önal, Birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ahmet-onal-6.jpg

KIRIKKALE İÇİN HEYECANLIYIZ

Kimseyi ötekileştirmeyeceklerini ifade eden Önal, belediyenin kapısının herkese açık olduğunu dile getirdi. Randevusuz bir belediye olarak bütün vatandaşlara hizmet edeceklerini ifade eden Önal, “Kırıkkale için heyecanlıyız, Kırıkkale için çok çalışacağız.

ahmet-onal4.jpg

İnşallah Kırıkkale, bizimle birlikte hak ettiği büyük yatırımları alçaktır” dedi. Önal, düzenlenen devir teslim töreninde Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’dan belediye görevini almış oldu.

ahmet-onal.jpg

Bu haber toplam 1900 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.