AK Parti’de Kırıkkale ilçe adayları heyecanı!

AK Parti’de Kırıkkale ilçe adayları heyecanı!
 Muhabir
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi Kapsamında AK Parti’nin Kırıkkale merkez adayı açıklandı. İlçe ve kasaba adaylarının açıklanması için İl Başkanı Engin Pehlivanlı hafta sonunu işaret etti.

KAMUOYU MERAKLA BEKLİYOR

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de yerel seçim arenasında heyecan devam ediyor. 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi Kapsamında AK Parti’nin Kırıkkale merkez adayı açıklandı. İlçe ve kasaba adaylarının açıklanması için İl Başkanı Engin Pehlivanlı hafta sonunu işaret etti. Ankara’da bugün düzenlenecek olan adaylık açıklamasında da sürpriz beklenirken Kırıkkale kamuoyu, AK Parti’nin ilçe ve kasaba adaylarının kimler olacağını merakla bekliyor.

MÜCADELEMİZİ SERGİLEYECEĞİZ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, adayların hafta sonu açıklanabileceğini ifade etti. Bugün Ankara’da düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısında da bir sürprizin olabileceğini ifade eden Pehlivanlı, “Bütün adaylarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kırıkkale merkez başta olmak üzere ilçe ve kasabalarımızda AK Parti olarak mücadelemizi sürdüreceğiz. AK Parti’de olmayan belediyelerimizi de partimize kazandıracağız” dedi.

Bu haber toplam 2745 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum