AK Parti'den seçim mesajı: "Bütün belediyeleri kazanacağız"

AK Parti'den seçim mesajı: "Bütün belediyeleri kazanacağız"
 Muhabir
31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Kırıkkale’de bütün ilçe ve belde adaylarını açıklayan AK Parti, aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Adeta gövde gösterisi yapan AK Parti, yerel seçimde başarı mesajı verdi.

Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, “Kırıkkale’nin bize, bizim Kırıkkale’ye ihtiyacımız var” dedi.

YEREL SEÇİM İÇİN DESTEK MESAJI

Kırıkkale’de merkez başta olmak üzere ilçe ve belde adaylarının tamamını açıklayan AK Parti, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin’in katılımıyla aday tanıtımı gerçekleştirdi. Diğer siyasi partilere karşı gövde gösterisinde bulunan AK Parti’de kalabalık adeta Kültür Merkezi’ne sığmadı. Merkez başta olmak üzere ilçe ve belde adaylarını destekleyenler aday tanıtımında sloganlar attı. Davul zurnalar eşliğinde toplantı salonu önünde bulunan coşkulu kalabalık, AK Parti’ye yerel seçimde destek mesajları verdi.

ak-parti-kirikkalede-govde-gosterisi-yapti-2.jpg

PEHLİVANLI: “BÜTÜN ADAYLARIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk konuşmayı AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı yaptı. Pehlivanlı, aylardır süren aday adaylık maratonunun sona erdiğini ve bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti. Pehlivanlı, “Aday olan arkadaşlarımızın içinde ilk defa olanlar ve ikiye hatta üçüncüye önen arkadaşlarımız, ağabeylerimiz var. Hem tecrübenin hem de yeni heyecanın bir arada olduğu bir harmanlama yaptı genel merkezimiz. Genel merkezimizin gönderdiği bütün adaylar bizim başımızın tacıdır. Bütün adaylarımızın emrindeyiz, yanındayız ve sonuna kadar destekçisiyiz” dedi.

ak-parti-kirikkalede-govde-gosterisi-yapti-4.jpg

NİSAN’DA ANKARA’YA GURURLA GİDECEĞİZ

Kırıkkale merkez başta olmak üzere bütün ilçe ve beldelerde 1 Nisan sabahı AK Parti bayrağının dalgalanacağını dile getiren Pehlivanlı, “Cumhur İttifakı olan belediyelerimiz de var. İnşallah o belediyeleri de alarak Ankara’ya gururla gideceğiz. Belediyecilik işi bizim işimiz, halka hizmet bizim işimiz. Cumhurbaşkanımızın 30 yıl önce başlattığı belediyecilikteki hizmet anlayışıyla vatandaş odaklı bizlerde durmadan çalışıyor ve milletimiz için üretiyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanımızın çizdiği bu yönde başarılı belediyeciliğe devam edeceğiz” ifadesinde bulundu.

ak-parti-kirikkalede-govde-gosterisi-yapti-8.jpg

SAYGILI: “EN YÜKSEK OYU ALAN PARTİ OLACAĞIZ”

Bütün belediye başkan adayları adına konuşma yapan Kırıkkale Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Saygılı, “İl belediyesinin tanıtımını Cumhurbaşkanımız yaptı. Bugün ilçe belediye başkan adaylarımızın tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Bizler aday adayı olan arkadaşlarla birlikte topyekun bir söz vermiştik. Allah’ın hesabında bizim AK Parti’den adaylığımız söz konusuysa tüm dostlarımızla gece gündüz çalışıp AK Parti’den en yüksek oyu biz aldık diye sizin huzurunuzda çıkmak için söz vermiştik. Cumhurbaşkanımızın takdirleri ve teşkilatımızın destekleriyle adaylarımız belli oldu. O sözümüzü yine yerine getireceğiz.”

ak-parti-kirikkalede-govde-gosterisi-yapti-10.jpg

ARTIK KIRIKKALE BÜYÜYEN BİR ŞEHİR OLACAK

Saygılı, “Halkımızın destekleriyle bu göreve geldiğimizde bu aziz millete gece gündüz hizmet etmeye söz veriyoruz. Kırıkkale artık inşallah bundan sonra pek çok yatırımlarla büyüyen bir şehir olacak. Artık Kırıkkale Allah nasip ederse büyüyen bir şehir olacak bunların büyümesi için bizler gece gündüz çalışmaya söz veriyoruz. Aziz milletimize bir tek Allah razı olsun demeleri için bugün bizler bu göreve talibiz. Bu görevde olduğumuz sürece bizler hizmetkar olmaya geliyoruz. Kırıkkale tarihinde üçüncü dönem aday olmuş bir kardeşinizim. Bütün adaylarımızla birlikte memleketimizi daha iyi bir noktaya çıkartmak için söz veriyoruz. Merkez başta olmak üzere bütün ilçe ve beldelerimizle birlikte gece gündüz çalışarak halkımızın desteğini boşa çıkartmayacağız.”

ak-parti-kirikkalede-govde-gosterisi-yapti-0-002.jpg

SİZLERLE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Son olarak konuşma yapan AK Parti, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, “Kırıkkaleli vatandaşlarımız geçmişte olduğu gibi bugüne kadar bizlere her zaman büyük destek verdi. İnşallah 31 Mart’ta merkez başta olmak üzere bütün ilçe ve belde başkanlarımızla birlikte yüksek bir oy oranıyla seçileceklerine inanıyorum. Sizlerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki 50 günde göstereceğiniz üstün gayret ve çalışma ile Kırıkkale’mizin merkezinde ilçelerinde beldelerinde Kırıkkale’nin tamamında 18’inci seçim zaferimize imza atacağımıza yürekten inanıyorum. 31 Mart’a kadar gece gündüz çalışacağız. Gerçek belediyeciliği halkımızla buluşturacağız.”

YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

“Bizleri 31 Mart gecesinde çok büyük bir zafer bekliyor. 1 Nisan sabahında çok güzel bir aydınlık sabaha uyanacağız. Kırıkkale’nin değerini, kıymetini, önemini biliyoruz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yatırımlarla gerekse AK yürekli teşkilatlarımızla geride bıraktığımız 21 yılda Kırıkkale’ye çok önemli hizmetler, eserler kazandırdık. Kırıkkale’ye bu kazandırdığımız hizmetler yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

İLÇE VE BELDE ADAYLARI TANITILDI

Konuşmaların ardından ilçe ve belde adaylarının isimleri tek tek okunarak sahneye çağrıldı.

Bahşılı Haydar Gülçimen, Balışeyh Ali Dedelioğlu, Çelebi Yaşar Erdemir Delice Yılmaz Uyan

Karakeçili Hüseyin Özçelik, Keskin Ekmel Cönger, Sulakyurt Seyfettin Çetiner, Yahşihan - Ahmet Sungur ilçelerin kesin adayları oldu. Beldelerden ise Çerikli Nuh Şahin, Hacılar Osman Erdoğan oldu. Adaylar, AK Parti, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin ile birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.

Bu haber toplam 871 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.