Ak Parti'nin Kırıkkale aday listesi kesinleşti!

Ak Parti'nin Kırıkkale aday listesi kesinleşti!
 Muhabir
Ak Parti’nin merakla beklenen Kırıkkale ilçe ve belde belediye başkan adayları listesi netleşti. 3 belediye başkanı yeniden aday gösterilirken, diğer 3 mevcut belediye başkanı liste dışı kaldı.

LİSTE DIŞI KALDILAR

AK Parti'nin, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Kırıkkale’nin merakla beklenen 8 ilçe ve 2 beldesindeki belediye başkan adayları netlik kazandı. Bir süre önce adayların belirlenmesi noktasında yeniden temayül yoklaması kararı alan Ak Parti’de ilçe adaylarında büyük değişiklik gözlendi. Bahşılı, Delice ve Keskin ilçelerindeki Mevcut Belediye başkanları liste dışı kaldı. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, iki dönemdir Delice Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Turgut Özdem ve Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım yeniden aday gösterilmedi.

3 BAŞKAN YENİDEN ADAY

Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir ve Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin 31 Mart yerel seçimleri için yeniden aday gösterildi. Bahşılı’da mevcut belediye başkanının yerine Haydar Gülçimen, Delice’de mevcut belediye başkanının yerine Yılmaz Uyan, Keskin ilçesinde de mevcut belediye başkanının yerine Ekmel Cönger aday olarak belirlendi. MHP’li belediyelerin bulunduğu Sulakyurt’ta Seyfettin Çetiner, Karakeçili’de eski belediye başkanlarından Hüseyin Özçelik, Yahşihan’da eski Belediye Başkanlarından Ahmet Sungur, Hacılar’da ise Osman Erdoğan Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı 10 Şubat 2024 Cumartesi günü yapacağı aday tanıtım toplantısıyla Kırıkkale ilçe ve belde Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna tanıtacak. AK Partili Belediye Başkan Adaylarının tanıtım toplantısının ardından 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin startı verilecek.


AK PARTİ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Bahşılı - Haydar Gülçimen

Balışeyh - Ali Dedelioğlu

Çelebi - Yaşar Erdemir

Delice - Yılmaz Uyan

Karakeçili - Hüseyin Özçelik

Keskin - Ekmel Cönger

Sulakyurt - Seyfettin Çetiner

Yahşihan - Ahmet Sungur

BELDELER

Çerikli - Nuh Şahin

Hacılar - Osman Erdoğan

Bu haber toplam 1440 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.