Alper Ağaçtan, esnaf ve vatandaş ziyareti

Alper Ağaçtan, esnaf ve vatandaş ziyareti
 İnternet Editörü
Yahşihan’da seçim sürecinin başlamasından itibaren saha çalışmalarına ağırlık veren Yahşihan Ak Parti İlçe Başkanı Alper Ağaçtan, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu.

ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİ

Vatandaşlarla sohbet eden İlçe Başkanı Ağaçtan “Yahşihan’ı yeniden Ak belediyecilikle tanıştırmak için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. İlçemize en iyi hizmeti yine yaparsa Ak Parti yapar” diye konuştu. Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde Ak Parti ilçe teşkilatı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

alper-agactan-esnaf-ve-vatandas-ziyareti2.jpg

DESTEK TALEBİNDE BULUNDU

Henüz belediye başkan adayı netlik kazanmasa da ilçede Yahşihan Ak Parti İlçe Başkanı Alper Ağaçtan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştiriyor. Esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Ağaçtan, ilçe sakinlerine ak belediyecilik konusunda bilgiler vererek destek talebinde bulundu.

alper-agactan-esnaf-ve-vatandas-ziyareti4.jpg

GEREKEN ÇALIŞMAYI YAPIYORUZ

Kırıkkale’nin en büyük ilçesi konumunda olan Yahşihan’ın yeniden ak belediyecilikle tanıştırmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını hatırlatan Yahşihan Ak Parti İlçe Başkanı Alper Ağaçtan “AK Belediyecilik, kentlilerin refah seviyesini artırmak için kent ekonomi ve ticaretinin geliştirilmesine çalışmaktır. AK Belediyecilik, stratejik yönetimi esas alan ve kentleşmede stratejik liderliği yürüten güçlü yerel yönetim yapılarını ifade eder. Yahşihan ilçemiz 31 Mart seçimlerinin ardından yeniden ak belediyecilikle tanışacak inşallah. Yahşihan’ımızın daha yaşanılabilir hale gelmesi, Türkiye’de örnek gösterilen büyüyen ve gelişen bir ilçe olması için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

alper-agactan-esnaf-ve-vatandas-ziyareti6.jpg

Bu haber toplam 206 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.