Alsancak:”Bahşılı'da projeler konuşsun istiyoruz”

Alsancak:”Bahşılı'da projeler konuşsun istiyoruz”
 Muhabir
CHP Bahşılı Belediye Başkan Adayı İbrahim Alsancak, aday tanıtım toplantısıyla ilçe sakinleriyle buluştu.

Toplantıda konuşan CHP adayı Alsancak “İlçemizin gelişmesi ve layık olduğu hizmetleri alması için hepimizin elimizi taşın altına koymamız lazım. Bizler ilçemizde insanların değil projelerin konuşulmasını istiyoruz” diye konuştu.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMA ZAMANIMIZ GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Bahşılı Belediye Başkan adayının resmen belli olmasının ardından aday tanıtım toplantısı düzenlendi. CHP ilçe başkanlığı önünde düzenlenen aday tanıtım toplantısına CHp Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, CHP Bahşılı Belediye Başkan Adayı İbrahim Alsancak, aday adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Aday tanıtım toplantısında konuşan Bahşılı Belediye Başkan Adayı Alsancak “12 yıllık devlet memuru tecrübemiz var. 6 yılımız KOSGEB'de geçti. Özellikle KOSGEB kısmında sürekli sahadaydık. Sürekli memleket için ne yapabiliriz koşturuyorduk, kafa yorduk. Tek anladığımız şey buydu. Sürekli işte fabrikaların içindeydik, sanayinin içindeydik. Tekno girişimciler için dedik. İki yıl önce kasaba kafeyi kurduk. Arkadaşlarımızla beraber. Burada sosyal kültür etkinlikler yaptık. Sonra hepimiz gibi biz de memleket meselelerine sürekli kafa yoran bir yere gittik. Dedik ki ilçemize hizmet etme zamanı geldi. Hep beraber bu işe el atmamız lazım. Taşın altı elimizi koymamız lazım diye düşündük. Bahşılı’nın kabuğunu kırması için projeler geliştirmek gerekiyor. Biz bu işin içerisinden geliyoruz. Biz Bahşılı’da insanların değil projelerin konuşulmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

alsancak-bahsilida-projeler-konussun-istiyoruz.jpg

BAHŞILI FARKLI BİR YÖNETİM GÖRECEK

CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ de yaptığı konuşmasında “Ülkemiz büyük problemlerin içinden geçmekte. Çok ciddi bir ekonomik kriz yaşıyoruz. Şu anda belki çoğumuz farklı değiliz ama bütün ülke bir salgınla bir yandan mücadele ediyor. Bütün acil servisler dolu. Bu şartlarda yerel seçime doğru gidiyoruz. Bugün Bahşılı’dayız. Bahşılı umuyorum ki önümüzdeki 5 yılı için çok farklı bir yönetim görecek. Genç, liyakatli bir arkadaşımızı aday gösterdik. Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliği nedir?

alsancakbahsilida-projeler-konussun-istiyoruz3.jpg

Merak edenler hemen 70 kilometrede Ankara'ya, İstanbul’a İzmir’e baksınlar. Ve bir de Kırıkkale'ye bakalım. Cumhuriyet Halk Partisi Bu seçimlerde Kırıkkale'de belediyeler kazanacak. Bugün tüm Kırıkkale kamuoyuna adaylık açıklamasından sesleniyorum. Ankara, İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla belki yanlarına Balıkesir, Bursa, Denizli de eklenecek. Bunların tamamını Cumhuriyet Halk Partisi yönetecek. Siz kendi ilçenize dönün, bakın. Alamadığınız hizmetlere bakın. Yapılmayan işlere bakın ve bir de bu belediyelere dönün, bakın. Sizden sadece isteğimiz şu. Genç kardeşimize, Cumhuriyet Halk Partisi Bahşılı Belediye Başkan Adayımız İbrahim Alsancak'a, destek olup büyükşehirlerimizden ilçemize hizmet getirmek için gerek milletvekilimiz, gerek ben köprü vazifesi görelim ve Bahşılı hizmetle tanışsın diyorum” diye konuştu.

KENTİMİZ HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALAMIYOR

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal’da yaptığı konuşmasında “Kırıkkale'de yaşıyoruz. Bu şehre hizmet ediyoruz. Kalbimiz gönlümüz bu kentte. Her şeyimiz burada. Ama görüyoruz ki kentimiz hak ettiği hizmetleri alamıyor Kırıkkale’miz maalesef kabuğunu kıramıyor. Hak ettiği hamleyi, hak ettiği yükselişi bir türlü yapamıyor. Buna Bahşılı’da dahil. Bahşılımız, potansiyeli olan, hem insanıyla hem emeğiyle her şeyiyle kıymetli bir ilçemiz. Kırıkkale'ye hem çok yakın, çok daha fazla gelişebilir, daha fazla büyüyebilir, çok daha iyi bir noktada olabilir. Yıllardır gelir gideriz. Kırıkkale'nin olduğu gibi Bahşılı’nın da çehresinin çok değişmediğini görüyoruz. Bugüne kadar birçok şey yapılmadı. Birçok şey eksik kaldı. Ama biliyoruz ki Bahşılı’nın genç, liyakatli, eğitimli projeleri olan, inanmış, başaracağım diyen İbrahim Alsancak başkanımız var. İbrahim başkanımızın liderliğinde biz de onunla beraber saf tutarak ona destek olarak onun yanında neye ihtiyacı olursa dayanışma içerisinde Bahşılı da 31 Mart’ta liyakatli bu kardeşimizi belediye başkanı yapacağız” dedi.

kentimiz-hak-ettigi-hizmetleri-alamiyor.png

Bu haber toplam 370 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.