Ulusoy'dan, esnaf ziyareti

Ulusoy'dan, esnaf ziyareti
 İnternet Editörü
MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy vatandaşlara ziyaretlerde bulunarak yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler veriyor.

Kırıkkale’yi MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak için tüm imkanlarını ortaya koyduklarına işaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Kırıkkale’nin kanayan yarası olarak gösterdiği alt ve üst yapı projelerine öncelik vereceğini vurguladı.

ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİYOR

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerine iki aydan kısa bir zaman kala çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, geçtiğimiz günlerde projelerini açıklamıştı. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştiren Ulusoy, sosyal medya hesabından da projeleri ile ilgili açıklamalarda da bulunuyor. Ulusoy, son olarak alt ve üst yapı projesi ile ilgili açıklama yaptı.

ulusoydan-esnaf-ziyareti2.jpg

KIRIKKALE'MİZİN DERDİNE DERMAN OLMAYA GELİYORUZ

Kırıkkale Belediye Başkanı seçilmesi halinde yapacağı projeleri sosyal medya hesabından da paylaşan Ulusoy, kentin kanayan yarası olarak gösterdiği alt ve üst yapılarla ilgili projelere öncelik vereceğini söyledi. Ulusoy açıklamasında, “Şehrimizin kanayan yarası olan su ve yol sorunlarımıza öncelik veriyoruz! Yapacağımız alt yapı ve üst yapı projeleri ile Kırıkkale'mizin derdine derman olmaya geliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 203 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum