Avundukluoğlu’ndan birlik ve beraberlik mesajı

Avundukluoğlu’ndan birlik ve beraberlik mesajı
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Emin Avundukluoğlu, yerel seçim için birlik ve beraberlik mesajı verdi. Avundukluoğlu, “AK Parti'mizin iktidarı süresince Kırıkkale'miz önemli yatırımlara kavuştu, kavuşmaya da devam edecek” dedi.

HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUM

31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Emin Avundukluoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda birlik ve beraberlik mesajı verdi. Avundukluoğlu, “31 Mart tarihindeki yerel seçimler hem Kırıkkale'miz hem de Türkiye'miz için yeni bir dönemin başlangıcı olacak. İnşallah, Türkiye Yüzyılına yakışır bir Kırıkkale'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Yerel seçim yolunda AK Parti'den Kırıkkale'mizde il, ilçe ve beldelerimizde aday adayı olan arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyorum” ifadesinde bulundu.

EN ÖNEMLİ ALAMET-İ FARİKASI DA BUDUR

Avundukluoğlu, “Onlar Türkiye'nin geçirdiği bu zorlu süreçte partimizin birer neferi olarak ellerini taşın altına koyma cesaretini göstermişlerdir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'de ilimizde kimin aday olacağını açıklayacak. Aday ister mevcut başkanımız Mehmet Saygılı olsun, ister aday adayı arkadaşlarımızdan biri olsun, bize düşen var gücümüzle aday arkadaşımıza sonuna kadar destek olmaktır. AK Partili olmanın, dava sahibi olmanın en önemli alamet-i farikası da budur.”

NEFSİ MÜCADELELERİ KENARA BIRAKALIM

“Kıymetli hemşerilerim, Ben 2018 yılında partimiz çatısı altında siyasete başladığım günden beri çizgisini hiç bozmamış, sizlerin muhabbetinden ve dinamizminizden beslenen bir kardeşinizim. Sizleri bu seçim sürecinde kavgadan, ayrılıktan, küskünlükten uzak durmaya ve nefsi mücadeleleri bir kenara bırakmaya davet ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti'mizin çatısı altında el ele, kol kola Türkiye Yüzyılı'nın inşasına en azından birer tuğla koymak, hepimiz için saadetlerin en güzeli olacaktır. Var olsun Kırıkkaleliler!” dedi.

Bu haber toplam 406 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.