Bahattin Akyön’den, birlik ve beraberlik mesajı

Bahattin Akyön’den, birlik ve beraberlik mesajı
 Muhabir
Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylarından Bahattin Akyön Ak Parti’nin adayının belirlenmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Akyön “Bundan sonra da bir nefer olarak Kırıkkale’ye hizmete devam edeceğiz inşallah. Çünkü Kırıkkale’yi seviyorum” diye konuştu.

KIRIKKALE’YE DAHA FAZLA HİZMET ETMEK İSTEDİM

Aday adaylığı süreci ve önümüzdeki dönemde hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Bahattin Akyön “31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için 2 Kasım’da başlayan sürecin ilk aşaması, Kırıkkale’mizin adayının açıklanmasıyla bugün için sona ermiştir. Bundan sonra sandığa kadar süren yeni bir süreç başlayacaktır. Bildiğiniz üzere siz değerli hemşerilerime hizmet etmek adına, AK Partiden Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatında bulundum. Bugüne kadar şehrime ve hemşerilerime yeni eserler bırakıp bürokrat, diplomat ve spor adamı olarak verdiğim hizmetleri bir başka boyutta sürdürmek, doğup büyüdüğüm, baba ocağım, ana yurdum olan Kırıkkale’ye daha fazla hizmet etmek istedim” ifadesini kullandı.

YARIŞIN YENİ SAFHASI BAŞLAMIŞTIR

Akyön açıklamasının devamında “Aday adaylığı sürecinde siz değerli hemşerilerimden yoğun ilgi gördüm. Bana her anlamda destek oldunuz. Sevdiniz, saydınız, bağrınıza bastınız. Ancak demokrasi, kutlu bir yarıştır ve aday adaylarından ancak biri aday seçilecektir. Partimizin adayı belirlenmiş, yarışın yeni safhası başlamıştır. Centilmence sürdürdüğüm, kul hakkına riayet ederek yürütmeye çalıştığım, kimseye iftira atmadan, yalan söylemeden, ölü eti yemeden, edebimle sürdürdüğüm aday adaylığım sürecinde yoğun ilgi gösteren siz hemşerilerime teşekkürü bir borç biliyorum. Bu yoğun süreçte Allah’ın rızasını gözettik, kalplere girmeye çalıştık. Bilmeden bir hatamız olduysa, affola.

BAŞARILAR DİLEDİ

Akyön “Rabb’imden hayırlısını diledik. Makamın ismi ya da derecesi fark etmeden, sizlerin içinden çıkmış birisi bu memleketin evladı olarak yine sizlere hizmet etmeyi sürdüreceğim. Önümüzdeki süreçte; belediye başkanı, meclis üyesi ve muhtar adayı olan tüm Kırıkkaleli hemşerilerime başarılar diliyorum. Demokrasi bir hizmet yarışıdır. Bu hizmet yarışında Allah onların yar ve yardımcısı olsun. Bundan sonra da bir nefer olarak Kırıkkale’ye hizmete devam edeceğiz inşallah. Çünkü Kırıkkale’yi seviyorum. “Türkiye Yüzyılı”na yaraşır hedeflerle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda, dün nasıl isek bugün de öyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 809 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.