Balışeyh’te Hilmi Şen rüzgarı!

Balışeyh’te Hilmi Şen rüzgarı!
 İnternet Editörü
Siyasetin heyecanlı yaşandığı yerlerden bir tanesi de Balışeyh ilçesiydi. AK Parti’den aday adayı olan ve süreçte aday gösterilmeyen Hilmi Şen, Yeniden Refah Partisi’ne geçerek aday oldu. Şen, vatandaşların desteğini alarak başkan seçildi.

VATANDAŞ HİLMİ ŞEN’İ TERCİH ETTİ

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde iki dönemdir AK Parti çatısı altında vatandaşlara hizmet sunan Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, seçimi kaybetti. AK Parti’den aday adayı olan ve süreçte aday gösterilmeyen Hilmi Şen, Yeniden Refah Partisi’ne geçerek aday oldu. Şen, vatandaşların desteğini alarak başkan seçildi. Yeniden Refah Partisi’nin tek kazandığı ilçe olan Balışeyh’de Hilmi Şen, AK Parti’ye çelme taktı.

baliseyhte-hilmi-sen-ruzgari2.jpg

ŞEN VE DEDELİOĞLU’NA 35 OY FARKI

Açılan yüzde 100 sandıklara göre Yeniden Refah Partisi'nden Hilmi Şen yüzde 46,60 oranıyla 657 oy alarak Balışeyh'in yeni belediye başkanı oldu. Mevcutta iki dönemdir belediye başkanı olarak görev yapan Ali Dedelioğlu ise, 622 oyda kaldı. Şen ve Dedelioğlu arasında 35 oy farkı oluştu.

baliseyhte-hilmi-sen-ruzgari4.jpg

Şen’den yana kararını veren vatandaş, Balışeyh için Hilmi Şen’i belediye başkanı olarak seçti. Şen, “Teşekkürler Balışeyh'im. Sandığa yüreğini koydun Balışeyh Kazandı.
Şimdi el ele, gönül gönüle hizmet için çalışma zamanı. Biz hep birlikte başaracağız diyerek yola çıktık, hep birlikte başardık” dedi.

Bu haber toplam 456 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.