Başkan Çetiner’den çiçek değil, oyuncak çağrısı!

Başkan Çetiner’den çiçek değil, oyuncak çağrısı!
Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, “Lütfedilirse, nasipse demiştik. Lütfedildi. Nasip oldu kazandık. Rabbime şükürler olsun. Bizi destekleyen oy veren kardeşlerime kalbi teşekkürlerimi arz ediyorum. Hep kalbimde olacaklar bilsinler” dedi.

ÇİÇEK DEĞİL, ÇOCUKLAR İÇİN OYUNCAK

AK Parti’den seçime girerek 2 dönemdir MHP çatısı altında olan belediyeyi kazanan Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, bütün Sulakyurt halkına teşekkür etti. Çetiner, “Kıymetli hemşerilerim, akrabalarım, dostlarım seçim süreciyle ilgili bir anımı anlatmak isterim. Yedi sekiz yaşlarında bir çocuk rüya görür rüyasında belediye başkanı olarak sınıfına gelmişim oyuncak dağıtıyorumdur.

baskan-cetinerden-cicek-degil-oyuncak-cagrisi.jpg

Doğrusu benimde aklımda şöyle bir düşünce vardı. Seçim kazanırsam hayırlı olsuna çiçek değil oyuncak talep edecektim Ve bunları okulda çocuklara dağıtacaktım. O günü Rabbim nasip etti. Hayırlı olsuna gelmeyi düşünen hemşerilerimden dostlarımdan, arkadaşlarımdan erkek ve kız çocukları için oyuncak istiyorum. Çocuklar geleceğimiz onları sevindirelim” dedi.

baskan-cetinerden-cicek-degil-oyuncak-cagrisi4.jpg

BAŞINIZI ASLA YERE EĞDİRMEYECEĞİM

Sulakyurt halkı liyakati, dürüstlüğü, görgüyü, bilgiyi, ahlakı memleketin geleceğini seçtiniz.
Hiç merak etmeyin hiç bir zaman başınızı yere eğdirmeyeceğim… Gönüllerdeyiz, gönlümdesiniz. Müteşekkirim. Hep beraber kazandık. Rabbimize şükürler olsun. Lütfedilirse, nasipse demiştik. Lütfedildi. Nasip oldu kazandık. Rabbime şükürler olsun. Tüm Sulakyurt’lu hemşerilerimi minnetle şükranla anıyorum. Rabbim hepsinden razı olsun. Samimiyet liyakat tevazu ahlak kazandı.”


KAZANAN SULAKYURT OLDU

“Bizi destekleyen oy veren kardeşlerime kalbi teşekkürlerimi arz ediyorum. Hep kalbimde olacaklar bilsinler. İlk balkon konuşmasını yaptık. Balkon konuşmasında hemşerilerimize hitap eden İstanbul Milletvekilimiz ve Eski İçişleri Bakanımız kadim dostumuz Sn. Süleyman Soylu ve Adalet Bakan Yardımcımız kadim dostumuz Ramazan Can”a hürmetlerimi arz ederim. Kazanan Sulakyurt oldu. Güzel özlü, hizmet dolu günler göreceğiz inşallah…
Mevzu yeni başlıyor. Memleketime bahar geliyor” dedi.

Bu haber toplam 486 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.