Başkan Önal, Kılıçlar halkının sorununu dinledi

Başkan Önal, Kılıçlar halkının sorununu dinledi
 Muhabir
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kılıçlar köyünü ziyaret etti. Burada yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Önal, onların sorun ve taleplerini dinledi.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Vatandaşların sorun ve taleplerine çözüm bulmak amacıyla çalışma gerçekleştiren Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yahşihan ilçesine bağlı Kılıçlar köyünü ziyaret etti. Burada köy halkıyla bir araya gelen Önal, onları sorun ve taleplerini dinledi. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, "Kılıçlar'lı hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hemşehrilerime göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Kırıkkale başta olmak üzere bütün bölgelerde ihtiyaç duyulan çalışmalara elimizden geldiği kadar destek vereceğiz” dedi.

baskanonal2.jpg

SORUN VE TALEPLERİ ÇÖZECEĞİZ

Kırıkkale’nin her alanda en iyi yatırımı alabilmesi amacıyla çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Önal, “Sosyal ve kültürel etkinliklerimiz olmak üzere şehrimizde çalışmalara başladık. İnşallah hem altyapı hem de üstyapı olmak üzere sorunları tamamen bitmiş bir Kırıkkale hedefindeyiz. İnşallah Kılıçlar köyü başta olmak üzere bütün köylerimizin sorunlarına kulak vereceğiz. Kırıkkale Valiliğimizin köylerde yaptığı hizmetlere katkı sunmak için bizler de elimizden gelen desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 291 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.