Başkan Yıldız’dan Türkyılmaz’a destek

Başkan Yıldız’dan Türkyılmaz’a destek
Yerli ve Milli Parti Kırıkkale İl Başkanı Duran Yıldız ve ekibi MHP Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a destek vereceklerini açıkladı. Yıldız, “Yerel seçim sürecinde ekibimizle birlikte Yahşihan’da başkanımızın yanındayız” dedi.

HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Yerli ve Milli Parti Kırıkkale İl Başkanı Duran Yıldız, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a desteğini açıkladı. Yahşihan’da ekibi ve üyeleriyle birlikte yapılan saha çalışmalarına katılacaklarını ve Türkyılmaz’a açıktan destek vereceklerini duyuran Yıldız, “Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Bizler Yahşihan’da önemli çalışmalara imza atan Yahşihan Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz’ın yeniden seçilmesi noktasında gereken desteği sağlayacağız” şeklinde konuştu.

baskan-yildizdan-turkyilmaza-destek2.jpg

BÜTÜN VARLIĞIMIZLA ÇALIŞACAĞIZ

Kırıkkale’de Yerli ve Milli Parti olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Yıldız, “Birlik ve beraberlik içerisinde başkanımız Osman Türkyılmaz’ın yeniden başkanlık görevine seçilmesi noktasında üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Bizler Türkiye genelinde yerel seçim yarışına giremediğimiz bu süreçte bütün varlığımızla ve gücümüzle başkanımız için sahada olacağız. Kendisine ve ekibine çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Bu haber toplam 217 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.