Bildik:”Bizlere inanan güvenenler sağ olsun”

Bildik:”Bizlere inanan güvenenler sağ olsun”
 İnternet Editörü
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday gösterilen Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, MHP tarafından yeniden aday gösterildi. Bildik, “Üretken belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde MHP tarafından yeniden aday gösterildi. MHP’nin üretken belediyecilik anlayışının yeni dönemde de devam edeceğini belirten Bildik, “Türkmen Beyim Genel Başkanım Devlet Bahçeli’yi Allah başımızdan eksik etmesin. Genel Başkanımızın tensip ve takdirleriyle Belediye Başkan Adaylığımız açıklanmıştır. Başta Genel Başkanım Devlet Bahçeli’ye, Yiğit Vekilim Av. Halil Öztürk’e, Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a ve bizleri Sulakyurt MHP Belediye Başkan Adaylığına uygun görenlere çok teşekkür ederim.”

BİZLERE İNANAN GÜVENENLER SAĞ OLSUN

“Bugüne kadar Sulakyurt’un her alanda en iyi hizmeti alması amacıyla canla başla mücadele sergiledik. Bizlere bu görevi layık gören herkese sonsuz teşekkür ederim. 3. Dönemde daha önceki seçimlerden daha fazla oy alarak tekrardan güven tazeleyeceğiz. Milliyetçi Ülkücü Hareketin Üretken Belediyecilik anlayışı ile Yaptığımız hizmetler yapacağımız hizmetlerin teminatıdır. Bizlere inanan güvenenler sağ olsun, Var olsun, Allah’a emanet olsun” dedi.

Bu haber toplam 143 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.