DEVA'dan Kırıkkale'ye ithal aday!

DEVA'dan Kırıkkale'ye ithal aday!
31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala, siyasi kulisler hareketli günler yaşamaya devam ediyor.

Belediye başkan adayları projeleriyle vatandaşlardan destek isterken, DEVA Partisi’nin Şanlıurfalı bir ismi Kırıkkale’den aday göstermesi halk arasında büyük tepkilere neden oluyor.

KIRIKKALE’Yİ TANIMAYAN BİR İSİM!

Geçmiş seçimlerde olduğu gibi yerel seçimde de kendini sahada iyi gösteremeyen DEVA Partisi, Kırıkkale İl Başkanı Emir Varol ve yönetimiyle birlikte eksi puanlar yazdırmaya devam ediyor. Yerel seçim sürecinde Kırıkkaleli bir isimle yola çıkmayı tercih etmeyen DEVA Partisi, Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak Şanlıurfalı Adem Atmani’yi aday gösterdi. Kırıkkale’yi tanımayan ve Kırıkkale’de geçmişi bulunmayan bu kişinin başkanlık görevine geldiğinde sorunlara nasıl bir çözüm bulacağı merak konusu.

devadan-kirikkaleye-ithal-aday2.jpg

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERİYOR

Kırıkkale’nin sorunlarını çözeceğine yönelik seçim propagandası yürüten başkan adayı Atmani’nin Kırıkkale’nin hangi caddesini, hangi sokağını ne kadar bildiği de aşikar. Şanlıurfalı ithal adaya büyük tepki gösteren Kırıkkale halkı, DEVA Partisi’ne neden Kırıkkaleli bir ismin aday gösterilmediğini soruyor. Vatandaşlar, “Kırıkkale’yi bilmeyen bir kişi nasıl sorunlara çözüm bulacak. DEVA Partisi’nin dermansız adayı” şeklinde duruma büyük tepki gösteriyor.

Bu haber toplam 324 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.