Cönger: “Hepimizin derdi Keskin”

Cönger: “Hepimizin derdi Keskin”
Kırıkkale’de en hareketli seçim sürecinin yaşandığı Keskin ilçesinde Ak Partili Aday Ekmel Cönger’den birliktelik çağrısı geldi. Tüm adaylara başarılar dileyen Ak Parti Keskin Belediye Başkan Adayı Cönger “Bir günde bir birimizi en aç üç kez görüyoruz.

Acımız bir sevincimiz bir. İlçemizde her hangi bir olumsuzluğa meydan vermeyelim. Hepimizin derdi Keskin” diye konuştu.

SEVİNCİMİZ BİR ACIMIZ BİR

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ülkeye, Kırıkkale’ye ve Keskin’e hayırlara vesile olmasını temennisinde bulunan Ak Parti Keskin Belediye Başkan Adayı Ekmel Cönger “Seçim kuruluna listeler teslim edilmiş olup başkan adayı, il genel meclis üyesi adayı ve belediye meclis üyesi adayları olan tüm abilerime, kardeşlerime başarılar diliyorum. Tüm adaylardan bir konuyu özellikle istirham etmek istiyorum. Keskin hepimizin. Cenazemiz, düğünümüz, acımız sevincimiz bir. Hepimiz birbirimizi günde en az üç kez görüyoruz” ifadesini kullandı.

ekmel-conger-hepimizin-derdimiz-keskin2.jpg

KAZANAN KESKİN OLSUN

Ak Partili aday Cönger “Derdimiz Keskin, Allah’ın izniyle 40 gün sürecek olan bu seçim atmosferinde ilçemizde meydana gelecek herhangi bir olumsuzluğa karşı ayrılmaya ayrışmaya izin vermemelerini, ilçemizin tarihine ve adına yakışır bir seçim propagandası geçirmemizi, seçimden sonrada yine ilçemiz için birlik beraber olmamız gerektiğini düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun kazanan Keskin olsun inşallah” dedi. Cönger’in çağrısı Keskinli vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

Bu haber toplam 162 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.