Emin Erkeç: “Kırıkkale için önemli projelerimiz var”

Emin Erkeç: “Kırıkkale için önemli projelerimiz var”
Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Emin Erkeç, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı'yı ziyaret etti. Kırıkkale için önemli projelerinin olduğunu ifade eden Erkeç, “Bu konuda başkanımız Varlı ile görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamlıda çalışmaların sürdüren Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emin Erkeç, saha ziyaretlerini sürdürüyor. Erkeç, bu kapsamda TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı'yı ziyaret etti. Kırıkkale için önemli projelerinin olduğunu ifade eden Erkeç, “Bu konuda başkanımız Varlı ile görüş alışverişinde bulunduk” ifadesinde bulundu. Kırıkkale’nin sorunlarının çözümü noktasında önemli projelerinin olduğunu vurgulayan Erkeç, bu konuda üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Erkeç, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Sayın Ahmet Varlı'yı ziyaret ederek Kırıkkale'nin sorunları ve çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulunduk. Kendisinin tecrübelerinden ve fikirlerinden faydalanmak bizim için çok önemliydi. Kendisine nazik misafirperverliği için teşekkür ediyorum." dedi. Varlı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Emin Erkeç'e Kırıkkale için yapmayı planladığı projeler hakkında bilgi edindim. Kendisinin Kırıkkale'ye hizmet etme arzusu ve vizyonu beni çok etkiledi. Kendisine başarılar diliyorum." diye konuştu.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.