Hacılar Kasabası kabuğunu kırıyor

Hacılar Kasabası kabuğunu kırıyor
 İnternet Editörü
Siyasetin en hareketli ve seçim döneminin en sancılı geçtiği yerlerden birisi olan Kırıkkale’nin Hacılar Kasabası’nda, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim kapsamında farklı bir döngü yaşanıyor.

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN ERDOĞAN, KASABADA BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLEDİ. SEÇİME 1 AY KALA ZAFERİ PERÇİNLEDİ

Yıllardır siyasi kavgalardan ve diğer olumsuzluklardan dert yanan Hacılar Kasaba halkı, AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan’ın etrafında kenetlenmiş durumda.

hacilar-kasabasi-kabugunu-kiriyor1.jpg

KRİZ VE KAOS BULUTLARI DAĞILIYOR

Bir zamanlar Kırıkkale’nin en gözde kasabaları arasında yer alan, aldığı yatırımlarla ve nüfusa oranla ilçe olmaya aday olan Hacılar Kasabası, bu seçim döneminde siyasetçilere farklı bir yaklaşımda bulundu. 2-3 dönemdir yaşanılan siyasi çıkmazlıklar, tarafgirlik ve diğer olumsuzluklar nedeniyle kasabada hakim olan kaos bulutları, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında dağılmaya başladı. Kasaba halkı, 1985 yılından bugüne bir ilke imza atarak AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan’ın etrafında buluştu.

hacilar-kasabasi-kabugunu-kiriyor3.jpg

HEDEF TÜRKİYE’NİN EN YÜKSEK OYU

Geçmiş tarihinde yaşanılan bu kısır çekişme ve krizi sonlandırmak isteyen Hacılar Kasabasında yaşayan 2 bin 523 seçmenin yüzde 90’ı artık kasabada birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu vurguluyor. Geriye kalan yüzde 10’luk kısım ise akrabalık ve diğer duygular kapsamında destekledikleri diğer siyasi parti adaylarının yanında duruyor. Kasaba içerisinde Türkiye’nin AK Parti’ye en yüksek oyunu kazandırmanın düşüncesinde olan vatandaşlar, bu süreçte Erdoğan’ın önemli yatırım ve hizmeteler de imza atacağının inancında.

hacilar-kasabasi-kabugunu-kiriyor4.jpg

ERDOĞAN’A KASABADA SEVGİ SELİ

Yıllardır yaptığı çalışmalarla, insan ilişkileriyle hem aday adaylık süreci hem de adaylık süreci kapsamında 7’den 70’e bütün kasaba halkının gönlünü kazanan Osman Erdoğan’ın samimi davranışları halktan büyük ilgi gördü. Seçime son 1 ay gibi kısa bir süre kala zaferi adeta perçinleyen Erdoğan, “ Bizim artık birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Kasaba halkımızın bütün kesimine yardımcı olmak, onların sorun ve taleplerine çözüm üretmek amacıyla elimizden geleni yapacağız. Ayrıştıran değil, birleştiren olacağız.”

AYRIŞTIRAN DEĞİL, BİRLEŞTİREN OLACAĞIZ

“Artık Hacılar Kasabası’nın ne 1 gün ne de 1 saat dahi kaybetmesine kimsenin müsaadesi yoktur. Kasabamızda kimseyi ötekileştirmeden, kimseler arasında ayrıştırma yapmadan herkesi kucaklayacağız. Yapıcı, yol gösterici ve geçmiş yıllarda aldığı yatırımların daha fazlasını alan, Türkiye genelinde AK Parti’nin en yüksek oyunu alan bir bölge olmak için mücadele vereceğiz. Bizim yanımızda bulunan bütün kasaba halkımıza sonsuz teşekkür ederim. 1 Nisan itibariyle inşallah halkımızın bizlere emanet edeceği o koltuğa en iyi şekilde sahip çıkacağız” dedi.

Bu haber toplam 603 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.