Hacılar’da siyasetçileri yakından ilgilendiren haber!

Hacılar’da siyasetçileri yakından ilgilendiren haber!
 Muhabir
Kırıkkale Valiliği Hacılar beldesinde toplantı ve gösteri yürüyüş güzergahlarının belirlendiğini bildirdi. Buna göre toplanma alanının Şehit Erdal Karagöz Cumhuriyet Meydanı olduğu, Fatih Caddesi ve Atatürk Bulvarının kesiştiği yeri kapadığı bildirildi.

TOPLANMA BÖLGESİ, YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI VE TOPLANTI ALANI

Kırıkkale Valiliği tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada “Toplanma Bölgesi, Atatürk Bulvarı mezarlık önündeki kavşak ile Sağlık Caddesinin kesiştiği kavşak içi olup, toplanmalar mezarlık önünde başlar Seher Vuslat Aytemiz Okulu önündeki kavşakta sona erer. Yürüyüş Güzergahı, Toplanma Bölgesinde başlayan yürüyüş Atatürk Bulvarı Seher Vuslat Aytemiz Okulu önünde başlar Belediye Binası istikametine doğru ilerler, Şehit Erdal Karagöz Cumhuriyet Meydanında sona erer. Toplantı Alanı, Şehit Erdal Karagöz Cumhuriyet Meydanı olup, Fatih Caddesi ve Atatürk Bulvarının kesiştiği yeri kapsar. Dağılma Yerleri, Toplanma Alanı olan Şehit Erdal Karagöz Cumhuriyet Meydanına açılan Atatürk Bulvarı, Fatih Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve 9. Sokak dağılma yerleridir” ifadelerine yer verildi.

AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER

Açıklamanın devamında “Toplantı alanının bulunduğu yerde müsait olan ağaç ve direkler kullanılarak, toplantı hitamı da temizlettirilmek kaydıyla, toplantıya ve trafiği engel olunmayacak şekilde pankart asılıp afişleme yapılabilir. Yetkililerinden izin alınmak kaydıyla, Hacılar Belediyesi tarafından yaptırılan billboardlar ve panolar kullanılabilir. Yukarıda belirtilen yerde yapılacak Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri ile alakalı olarak yapıştırılacak ve asılacak afiş ve pankartların Hacılar Beldesince kurulan ve müsait olan billboardlar ve panolara, toplantı alanlarına yapıştırılacak ve asılacak afiş ve pankartlarda program hitamı temizlettirilmek kaydıyla toplantı (miting) alanlarında bulunan direklere ve müsait yerlere asılması tarafımdan uygun görülerek karar altına alınmıştır” denildi.

Bu haber toplam 693 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.