Hacılar’ın her zaman yanındayız

Hacılar’ın her zaman yanındayız
 Muhabir
Kırıkkale’nin Hacılar Kasabası’nda MHP Belediye Başkan Aday Adayı mevcut Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu için birlik ve beraberlik sergilendi. MHP Milletvekili Av. Halli Öztürk, Koyuncu’nun yeniden seçileceği mesajını verdi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Hacılar Kasabası’nda heyecan giderek artıyor. Mevcut belediye başkanı MHP Hacılar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Koyuncu için MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, ilçe belediye başkanları ve parti yönetimi birlik ve beraberlik sergiledi. Hacılar Kasabası’nda seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren MHP heyeti, Hacılar Kasabası’nda yeniden MHP’nin yönetimi olması için ellerinden gelen çabayı gösterecekleri mesajını verdi.

hacilarin-her-zaman-yanindayiz1.jpg

HACILAR’IN GELECEĞİ DAHA GÜZEL OLACAK

Seçim bürosu açılışında konuşan MHP Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, “Hacılar, Milliyetçi Hareket Partisiyle birlikte hizmete kavuştu. Hamd olsun Mehmet başkan ile birlikte ara sokaklara kadar asfaltı attırdık. Hacılar, güzel bir meydana ve görünüme kavuştu. Hacılar’ın geleceği daha da güzel olacak bunun da yolu Mehmet Koyuncu başkanın 31 Mart’ta tekrar seçilmesinden geçiyor” dedi.

hacilarin-her-zaman-yanindayiz2.jpg

ASLA VE ASLA YALNIZ DEĞİLSİNİZ

Öztürk, “Hacılar Üç Hilal’le Daha da Güzel Olacak diyen Halil Öztürk konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Mehmet Koyuncu başkan herkesin sorunuyla, derdiyle, sıkıntısıyla tek tek ilgileniyor. 'yenigazetesi.com' Bunun en yakın şahidi benim. Çünkü Mehmet Başkanın bir bakanlıkta veya genel müdürlükte işi mi var yanıma düşer Mehmet Başkan birlikte gideriz gereken neyse yaparız. Hacılar şunu da unutmasın, Mehmet Koyuncu asla yalnız değildir” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1036 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.