Hakkında ‘çaldırmaz, yedirmez’ diye rapor tutulan o aday canlı yayında ağladı!

 İnternet Editörü
Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde 2014-2018 seçimlerinde AK Parti’den aday olan ve hakkında ‘çaldırmaz, yedirmez’ diye rapor tutulan o belediye başkan adayı canlı yayında ağladı. Gözyaşlarına boğulan aday, “Çok şükür, gururlu ve onurluyum” dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Kırıkkale TV, siyasi parti temsilcilerini ve belediye başkan adaylarını canlı yayında konuk etmeye devam ediyor. Gazeteci Kadir Yahşi ve İlyas Şen’in sunduğu programın bu haftaki konuğu Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali oldu. Zaman zaman duyusal anların yaşandığı canlı yayında Gedikali, gözyaşlarını tutamadı.

BANA VERİLEN SÖZLER TUTULMADI

2014 yılında Keskin için ilk aday adaylığının AK Parti'de olduğunu dile getiren Gedikali, “Dönemin İçişleri Bakanı Beşir Atalay o dönem bana keşke daha önce sahaya çıksaydınız dedi. Bende o dönem seçime 6 ay var dedim. Ben memleketimi tanıyorum, memleketim beni tanıyor."

hakkinda-caldirmaz-yedirmez-diye-rapor-tutulan-o-aday-canli-yayinda-agladi2.jpg

"Ama bakanımız memleketimizin bizi tanıdığını kabullenemedi. Recep Uzelli kardeşimiz bakanımızla o dönem görüşmeler yaptı. Fakat bakanımızın takdiriyle başka bir arkadaşımız aday oldu. Ben o dönem aday adayı olarak kaldım. Sonrasında Abdullah Öztürk çalışkan bir insansınız sizi bir dahaki döneme hazırlayalım şeklinde teklif sundu.

BU RAPOR BANA ONUR YAŞATTI

“Göreve gidebilmek için siyaset bir araç. Amacımız da belediye başkanı olmak mecbur siyaseti araç olarak kullanıyorsunuz. Tanıtım ve medya başkanı olarak görev aldım. Aradan 5 yıl daha geçti ve insan ömründen geçen tam 10 yıl. Memleketimiz dedik aday adaylığı esnasında çok şeyler yaşanıyor."

hakkinda-caldirmaz-yedirmez-diye-rapor-tutulan-o-aday-canli-yayinda-agladi3.jpg

"Benim o dönem aday olamamamdaki sebep olarak ”Hakkında çaldırmaz, yedirmez” diye rapor tutulduğunu öğrendim. Çok şükür, gururluyum ve onurluyum. Ben bu raporu araştırdım ve doğruluğunu teyit ettirdim. Büyük emekler verdim ama olmadı. Üzerine para verseniz çalışır ama para yedirmez yedirtmez sözü bana gurur verdi" dedi.

Bu haber toplam 568 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.