Halil Öztürk: “Aklınızı başınıza alın!”

Halil Öztürk: “Aklınızı başınıza alın!”
 İnternet Editörü
DEM Partili Gülistan Koçyiğit’in ifadelerine sert tepki gösteren MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk “Aklınızı başınıza alın. TBMM terör örgütüne meşruiyet kazandırılacak yer değildir” diye konuştu.

HAKİKATİ HAYKIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit'in TBMM'deki skandal 'Kürdistan' sözleri büyük tepki topladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk “DEM Partisi Grup Başkanvekili Gülistan Koçyiğit TBMM kürsüsü siz ve arkadaşlarınızın bölücülüğe ve PKK terör örgütüne meşruiyet kazandıracağı yer değildir! Aklınızı başınıza alınız! Siz anlayana kadar hakikati ifade etmeye hatta gerekirse haykırmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde “Kürdistan” diye bir yer yoktur asla da olmayacaktır” ifadesini kullandı.

BU GERÇEKLERİ SİZLERE ÖĞRETECEĞİZ

Milletvekili Öztürk açıklamasının devamında “Gazi Meclisin ruhunu zedelemenize izin vermeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti 7 bölge, 21 coğrafi bölüm ve 81 vilayetten oluşmaktadır. Hakikat budur, bundan başka bir şey de olmayacaktır. Bu gerçekleri ve doğruları gerekirse sizleri ilkokul sıralarına yeniden tabi tutarak öğreteceğiz. 'yenigüngazetesi.com' Bu şekilde hukuk dışı söz söylemeye devam ederseniz alayınızın akıbeti İmralı’daki bebek katili ve Edirne’deki PKK sözcüsü Demirtaş gibi olacaktır! Bundan kaçışınız yoktur!” dedi.

Bu haber toplam 488 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.