Halil Öztürk: “Kırıkkale Belediyesi’ni kazanacağız!”

Halil Öztürk: “Kırıkkale Belediyesi’ni kazanacağız!”
 Muhabir
MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Kırıkkale Belediyesi’ni kazanacaklarını söyledi. Öztürk,“Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olan Harun Ulusoy’a çıktığı bu kutlu yolda başarılar dilerim” dedi.

DEVLET BAHÇELİ AÇIKLADI

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi, Kırıkkale Belediye Başkan Adayını açıkladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından kamuoyuna resmi şekilde açıklanan adaylık açıklamasında Harun Ulusoy, MHP’nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı oldu. Aday adaylık sürecini tamamlayan ve bundan sonraki süreçte seçmenlerinin karşısına aday olarak çıkacak olan Harun Ulusoy, yerel seçimler kapsamında 7’den 70’e herkesten destek isteyecek.

ÇIKTIĞI YOLDA BAŞARILAR DİLERİM

Harun Ulusoy’un aday gösterilmesinin ardından MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Özürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin tensipleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olan Sayın Harun Ulusoy’a çıktığı bu kutlu yolda başarılar dilerim. İnanıyor ve iman ediyoruz ki hemşehrilerimizin desteğiyle, teşkilatlarımızın gayretiyle 31 Mart’ta Kırıkkale Belediyesi’nin burçlarına Üç Hilal’i dikeceğiz” dedi

Bu haber toplam 288 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.