Halil Öztürk, MDK listesinde yer almadı

Halil Öztürk, MDK listesinde yer almadı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1295 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildi. Kurultay listesinde Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı olarak görevini yürüten Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk yer alamadı.

KURULTAYIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Milliyetçi Hareket Partisi’nde 14’üncü Olağan Büyük Kurultay heyecanı yaşandı. Kurultayda 1295 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildi. Kurultay listesinde Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı olarak görevini yürüten Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk yer alamadı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Öztürk, “Büyük bir coşkuyla tamamladığımız 14.Olağan büyük kurultayımız hayırlara vesile olsun. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’yi tekrar Genel Başkan olarak seçme şerefine nail olduğumuz için bahtiyarız.”

DAVAMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM

Öztürk, “Türk Dünyası’nın Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye şahsıma 5 dönem MYK ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı olarak kendileriyle beraber çalışma ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne hizmet etme imkânını verdiği için sonsuz teşekkür ederim. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Liderliğinde devam edecek milletvekilliğim sürecinde ve sonrasında davamıza, Kırıkkale’mize ve Türk Milletine hizmet etmeye bu can bu bedende olduğu müddetçe devam edeceğim. Saygılarımla” dedi.

Bu haber toplam 426 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.