Halil Öztürk’ten ilçelere çıkarma: “Üç hilal bayrağı her yerde dalgalanacak”

Halil Öztürk’ten ilçelere çıkarma: “Üç hilal bayrağı her yerde dalgalanacak”
 Muhabir
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kırıkkale başta olmak üzere ilçe ve kasabaları adeta arşınlıyor. Adaylarıyla birlikte hummalı bir çalışma sergileyen Öztürk, “Merkez dahil bütün bölgeleri kazanacağız. Üç hilal bayrağı her yerde dalgalanacak” dedi

VATANDAŞLARDAN TAKDİR TOPLUYOR

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kaldı. Kırıkkale merkez başta olmak üzere ilçe ve kasabada belediye başkan adaylarını her fırsatta yalnız bırakmayan MHP Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, geçmişte olduğu gibi her zaman vatandaşların gönlünü kazanmaya devam ediyor. Öztürk’ün geleneksel hale getirdiği vatandaş buluşması halk nezdinde de takdir topluyor.

halil-ozturk1.jpg

BİRLİK VE BERABERLİKLE ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale merkez başta olmak üzere ilçe ve kasabaların sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Öztürk, sorun ve taleplerin yerine getirilmesi için de gerekli iletişimleri sağlıyor. 31 Mart seçimlerine sıkı şekilde hazırlandıklarını dile getiren Öztürk, “Kırıkkale merkez başta olmak üzere üç hilal bayrağı dalgalanmayan bütün belediyelerimizi MHP’nin üretken belediyecilik hizmetiyle tanıştıracağız. Kırıkkale’de sağlamış olduğumuz birlik ve beraberlik 1 Nisan sabahında büyük başarıların olacağının bir göstergesidir” dedi.

halil-ozturk2.jpg

BAHŞILI, HACILAR, KARAKEÇİLİ ZİYARETİ

İlk olarak Kırıkkale merkezde seçim çalışmasını sürdüren Öztürk, Bahşılı, Hacılar ve Karakeçili ilçelerini de ziyaret etti. Öztürk, “ Kırıkkale merkez seçim koordinasyon merkezimizde Belediye Başkan Adayımız Harun Ulusoy beyefendi ve dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. 31 Mart için gece gündüz durmadan çalışacağız."

halil-ozturk4.jpg

"Çalışan elbet kazanacak! Kırıkkale’mize üç hilal yakışır” ifadesinde bulundu. Öztürk, “Karakeçili seçim ofisimizin açılışını ve aday tanıtım toplantımızı yiğit Karakeçililerle birlikte yaptık. Tıpkı 5 sene önceki gibi heyecanları ve coşkuları dorukta. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta Karakeçili tekrar MHP diyecek! Üç Hilal Türkmenlerle tekrar buluşacak. Cumhur Bizim Karakeçili Hepimizin

halil-ozturk3.jpg

SEÇİM BÜROSU AÇILIŞLARI YAPILDI

Hacılar Kasabası ziyaretinde konuşan Öztürk, “Hacılar Belediye Başkanımız Mehmet Koyuncu ve Hacılar’lı hemşehrilerimizle bir araya geldik. Maşallah Hacılar inanmış. Hacılar 31 Mart’ta tekrar Mehmet Koyuncu diyecek, Hacılar kazanacak, Cumhur İttifakı kazanacak. Öztürk ardından Bahşılı’ya ziyaret gerçekleştirdi.

halil-ozturk5.jpg

Öztürk, “Bahşılı seçim iletişim merkezimizi ziyaret ederek Bahşılılı dava arkadaşlarımızla ve belediye başkan adayımız Halil İbrahim Bişkin ile bir araya geldik. Bahşılı’nın yüzü 31 Mart’tan sonra gülecek. Bahşılı MHP’nin üretken belediyeciliği ile tekrar buluşacak” dedi.

Bu haber toplam 596 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum