Harun Ulusoy: “Değişim için saatler kaldı”

Harun Ulusoy: “Değişim için saatler kaldı”
 Muhabir
MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim bürosu önünde vatandaşlarla buluştu. Birlik ve beraberlik mesajı veren Ulusoy, “Değişim için artık saatler kaldı. Kazanan Kırıkkale olacak. 1 Nisan’da 3 hilal bayrağı dalgalanacak” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Yarın yapılacak olan seçim kapsamında MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, parti yönetimiyle birlikte seçimin son gününde merkez seçim bürosu önünde vatandaşlarla buluştu.

harun-ulusoy-degisim-icin-saatler-kaldi3.jpg

Birlik ve beraberlik mesajının verildiği seçimin son gününde MHP’ye gönül verenler, 1 Nisan’da Kırıkkale Belediyesi’ne 3 hilal bayrağının dalgalanması için mesaj verdiler.

KIRIKKALE’Yİ HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

Milletvekili Av. Halil Öztürk ile İl Başkanı Murat Abalı’nın konuşmalarından sonra Ulusoy, “Zafer yolunda bu müthiş kalabalıkla birlikte seçim hakkında istişarelerde bulunarak Kırıkkale Belediyesi'ni teslim aldığımızda Kırıkkale'yi hak ettiği güzelliklere getireceğimizin sözünü verdik.

harun-ulusoy-degisim-icin-saatler-kaldi2.jpg

Değişim için son 1 gün Kırıkkale'm. Kazanan Kırıkkale'm olacak. 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi son büyük buluşmamızı gerçekleştirdik” dedi.

harun-ulusoy-degisim-icin-saatler-kaldi1.jpg

Bu haber toplam 170 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.