Harun Ulusoy, tek tek esnafların sorunlarını dinliyor

Harun Ulusoy, tek tek esnafların sorunlarını dinliyor
MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Menderes Caddesi'nde esnaflarla bir araya geldi. Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Ulusoy, “Kırıkkale’nin sorunlarını çözerek MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz” dedi.

ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Projeleriyle vatandaşlardan destek isteyen Ulusoy, Menderes Caddesi'ndeki kıymetli esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Gündem hakkında istişarelerde bulunarak sıkıntılarını dinledik, taleplerini aldık.

İlgi ve samimi sohbetlerinden dolayı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Aşkım, Davam, Derdim Kırıkkale” dedi.

harun-ulusoy-tek-tek-esnaflarin-sorunlarini-dinliyor2.jpg

HİZMETLERİMİZİ KESİNTİSİZ ALACAKSINIZ

Ulusoy, “Son yıllarda Kırıkkale'miz, belediye hizmetlerinin dışında maalesef birçok polemiklerle gündeme geldi. Belediye asli hizmetlerini yerine getiremeyecek bir yapıya dönüştü. Kırıkkale halkına, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine kadar sabretmelerini ve seçimlerden galip çıktığımız zaman, belediye hizmetlerini kesintisiz alacaklarının teminatını da buradan vermek istiyorum. Kırıkkale halkına yapamayacağımız hiçbir hizmetin ve projenin sözünü seçim kampanyamız boyunca vermeyeceğiz” ifadesinde bulundu.

harun-ulusoy-tek-tek-esnaflarin-sorunlarini-dinliyor4.jpg

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.