Harun Ulusoy’dan kadınlara proje

Harun Ulusoy’dan kadınlara proje
 Muhabir
MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Kırıkkale Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezi (KIRMEK) projesi hakkında bilgiler verdi.

BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan seçim kapsamında çalışmalarını sürdüren MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, vatandaşlara projelerini anlatıyor. Seçmenlerden destek isteyen Ulusoy, her alanda Kırıkkale’nin sorunlarını çözecek projelere sahip olduklarını ifade ediyor. Sosyal, kültürel, eğitim ve diğer farkındalık oluşturucu çalışmalarının da olduğuna vurgu yapan Ulusoy, “Her alanda önemli çalışmalara imza atacağız. Halkımızın desteğiyle Kırıkkale’ye büyük projelere imza atacağız” dedi.

harun-ulusoydan-kadinlara-proje2.jpg

KADINLAR KURSLARDA MESLEK EDİNECEK

Ulusoy, “Kadınlarımız arasında kültür, sanat ve estetik bilincini yaygınlaştırmak, kültürel zenginliklerimizin korunup geliştirilmesine katkıda bulunmak, kadınlarımızı yeni bilgi ve becerilerle donatarak meslek sahibi yapmak, aile ekonomilerini güçlendirmek ve boş zamanların verimli bir şekilde kullanımını sağlamak amacıyla Kırıkkale Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezi (KIRMEK) açılacak. Atatürk Bulvarı üzerinde Kırıkkale Evleri içerisinde bulunan ve halihazırda başkanlık makamı olarak kullanılan 2 katlı yapı içerisinde bayanlara yönelik aşağıdaki faaliyetler bulunacaktır. a- Akademik Kurslar b- Sanatsal Faaliyetler (Resim kursu, ahşap boyama kursu, takı tasarım kursu, müzik kursları (halk müziği, sanat müziği), halk oyunları kursu vb.) c- Diğer Faaliyetler (Kent gezileri, eğlence etkinlikleri, aile danışmanlığı ve destek programları)

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.