Hüseyin Özçelik, mazbatasını aldı

Hüseyin Özçelik, mazbatasını aldı
 İnternet Editörü
Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, mazbatasını alarak görevine başladı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Özçelik, “Karakeçili için her alanda önemli çalışmalara imza atacağız” dedi.

KALDIĞIMIZ YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de tamamlandı. Mazbatalarını alan belediye başkanları görevlerine resmi olarak başlamış oldu. Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, mazbatasını alarak görevine başladı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Özçelik, “Karakeçili için her alanda önemli çalışmalara imza atacağız” dedi. Özçelik, “Birlik ve beraberlik içerisinde geçmiş dönemlerde kaldığımız yatırımları devam ettirmek için çalışma sergileyeceğiz” dedi.

BİZ HEP BİRLİKTE KARAKEÇİLİ’YİZ

Özçelik, “Karakeçili’nin bağrından yetişmiş Karakeçili’nin evladı olan, belediye başkan aday adayı olmuş, belediye başkan adayı olmuş, il genel ve belediye meclis üyesi adayı olmuş, muhtar adayı olmuş tüm arkadaşları manevi cesaretlerinden dolayı kutlar, Cenab-ı Allah'ın taktiri, Karakeçili halkının teveccühü ile seçimi kazanan arkadaşlara hayırlı olsun der başarılar dilerim. Seçimi kayıp etmiş arkadaşlara da geçmiş olsun temennilerimi diliyorum. Şimdi el ele, gönül gönüle hizmet için çalışma zamanı. Biz hep birlikte Karakeçili’yiz” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.