İbrahim Alsancak: “Bahşılı’nın sorunlarını çözeceğiz”

İbrahim Alsancak: “Bahşılı’nın sorunlarını çözeceğiz”
 Muhabir
CHP Bahşılı Belediye Başkan Adayı İbrahim Alsancak, ilçe sakinleriyle kahvaltıda buluştu. Bahşılı’nın sorunlarını çözeceklerini dile getiren Alsancak, “Bahşılı için önemli projelerimiz var” dedi.

KOLTUK DEĞİL, AYAKKABI ESKİTMEYE GELİYORUZ

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında CHP Bahşılı Belediye Başkan Adayı İbrahim Alsancak, ilçe halkıyla kahvaltıda buluştu. TOKİ meydanında gerçekleştirilen programda Alsancak, yapacakları projelerini vatandaşlara anlattı. Alsancak, Bahşılı’nın her alanda en güzel hizmeti alması noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Alsancak, “Koltuk değil, ayakkabı eskitmeye geliyoruz. Sözde sahnede gençlerin diyerek ilerleyen zamanlarda projelerimizi açıklayacağız” dedi.

ibrahim-alsancak-bahsilinin-sorunlarini-cozecegiz2.jpg

MAALESEF BİR KORKU SİYASETİ YAPILIYOR

Alsancak, “Bahşılı’nın gelişmesi için gece gündüz demeden çalışacağız. Sizler şahitsiniz. Sosyal medyada takip ediyorsunuz, sağda görüyorsunuz. Sorunları çözmek ve Bahşılı’yı daha güzel bir ilçe yapmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bize evlerinde destek veren, şu anda gelemeyen çok hemşehrimiz var. Maalesef bir korku siyaseti yapılıyor. Korkudan dolayı evlerinden çıkamayanlar, fiziki olarak yanımızda olamayanlar var. Ama biz biliyoruz ki gönülleri bizimle beraber, yürekleri bizimle beraber, hepsi bizlere destek veriyor.”

ibrahim-alsancak-bahsilinin-sorunlarini-cozecegiz4.jpg

KADINLARIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEM TAŞIYOR

“İlgili görüşmelerimizde hepsi bize destek veriyor. İnşallah hepsi sandıkta da bize oy verecek ve bizim yönetimimizi gençlere ve kadınlara iktidara taşıyacak. Biz size söz verdik, özellikle kadınlara söz verdik. 1 Nisan’da gereğini yapacaklarına inanıyoruz. Gerçekten kadınların bizim için önemli olduğunu, somut olarak size de gösterdik. Biz sözümüzü tuttuk. Şimdi söz sırası sizde” dedi. Alsancak’ın programına CHP Milletvekili Av. Ahmet Önal ve diğer belediye başkan adayları destek verdi.

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.