İsmail Bildik, seçim çalışmalarını sürdürüyor

İsmail Bildik, seçim çalışmalarını sürdürüyor
 Muhabir
Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, seçim çalışmalarını sahada sürdürüyor. Vatandaşların sevgisini ve takdirini toplayan Bildik, “İlçemiz için elimizden gelen çaba ve gayreti gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yaptığı çalışmalarla vatandaşın takdirini toplayan Bildik, halk pazarında esnaflarla bir araya geldi. Hayırlı işler temennisinde bulunan Bildik, Sulakyurt için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını vurguladı. Sulakyurt halkına sonuna kadar güvendiğini belirten Bildik, “İnşallah 1 Nisan’da kaldığımız yerden çalışmalarımızla hızlı şekilde devam edeceğiz” ifadesinde bulundu.

ismail-bildik-secim-calismalarini-surduruyor2.jpg

HAYIRLI İŞLER TEMENNİSİNDE BULUNDU

Bildik, “İlçemize kurulan halk pazarı MHP ilçe Başkanımız Mehmet Mert, İl Genel Meclis Adaylarımız Turgut Baki, Murat Tekin ile gezerek, hemşerilerimize hal hatır sorarak, esnaflarımıza hayırlı satışlar diledik. Esnaf vatandaştan, vatandaş esnaftan, her ikisi de vatandaş esnaf belediyemizden memnun. Bizim çok güzel bir ilçemiz ve hizmet etmekten Şeref duyduğumuz hemşerilerimiz var. Allah birliğimizi dirliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.