İYİ Parti’nin Keskin adayı Zafer Çakmaklı oldu

İYİ Parti’nin Keskin adayı Zafer Çakmaklı oldu
 Muhabir
Yerel seçimlerde ilçe adaylarını belirleyen İYİ Parti’de, Keskin ilçesinde belediye başkan adayı olarak Zafer Çakmaklı’yı aday gösterdi. Çakmaklı’nın adaylığı, İYİ Parti’nin grup toplantısında resmilik kazandı.

SAHADA ÇALIŞMA YÜRÜTECEK

31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kaldı. Siyasi kulislerin her geçen dakika hareketli ve heyecanlı anlar yaşadığı şu günlerde, İYİ Parti Kırıkkale’de ilçe ve kasabaların adaylarını belirlemeye devam ediyor. Geçmiş dönemlerde Keskin’de siyaseten tanınan İYİ Parti’ye geçen Zafer Çakmaklı, İYİ Parti’nin bu dönemde yapılacak olan yerel seçimlerde Keskin Belediye Başkan adayı oldu.

yi-partinin-keskin-adayi-zafer-cakmakli-oldu2.jpg

MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Av. Yavuz Kuzucu, “İYİ Parti Keskin eski ilçe başkanımız Zafer Çakmaklı, Keskin ilçemizin İYİ Parti belediye başkan adayı olmuştur. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Çakmaklı ise, kendisine bu görevi layık gören herkese teşekkür etti. Keskin’in her alanda en iyi yatırımı alması amacıyla çalışma sergileyeceklerini dile getiren Çakmaklı, “Her alanında sorunu çözülmüş bir Keskin için gece gündüz demeden çalışacağız. Sorunları çözülmüş ve büyük yatırımların gelmesi amacıyla sahada olan mücadelemizi sergileyeceğiz” dedi.

yi-partinin-keskin-adayi-zafer-cakmakli-oldu4.jpg

Bu haber toplam 309 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.