Kadınlar bu göreve büyük ilgi gösteriyor

Kadınlar bu göreve büyük ilgi gösteriyor
Kırıkkale’nin her mahallesi ve köylerinde bu dönem kadınlar muhtarlık görevine ayrı bir ilgi gösteriyor. Merkez mahalle ilçe ve köylerde bulunan kadın muhtar adayları bir araya gelerek zaman zaman birliktelik mesajları veriyor.

VATANDAŞLAR DESTEK VERİYOR

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi Kapsamında Kırıkkale’de muhtarlık görevine kadınların sayısında artış gözleniyor. Her mahalle ve köylerde muhtarlık görevine ilgi gösteren kadınlar, zaman zaman bir araya gelerek birliktelik sergiliyor. Muhtarlığa önem veren kadınların bu göreve aday olması da vatandaşlar tarafından olumlu şekilde karşılanıyor.

kadinlar-bu-goreve-buyuk-ilgi-gosteriyor2.jpg

BİRBİRLERİNE DESTEK VERİYORLAR

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminin heyecanı yaşanıyor. Bu kapsamda siyasete ve seçimlere renk getiren kadınlar, hem belediye başkanlık görevinde hem de muhtarlık görevinde yer alarak siyasete kadın eli değdirmek istiyor. Seçimlere sayılı bir zaman kala Kırıkkale’de mahalle muhtarlıkları arasında sergilenen dayanışma herkese örnek oldu.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENİYOR

Mahalle gözetmeksizin birbirlerine sosyal medya hesaplarından destek sağlayan kadın muhtar adayları, birlik ve beraberlik sergiliyor. Her mahalle muhtar adayı, hem kendilerine hem de diğer adayları için oy topluyor. Seçimlerde çok az rastlanan bu görüntü Kırıkkale’de herkes tarafından takdir topladı. Bu durumu gören Kırıkkaleli vatandaşlar, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu seçimde olsa sonuçta kazananın Kırıkkale olacağına vurgu yaptılar.

Bu haber toplam 440 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.