Kaplan, TBMM’de Kırıkkale heyetini ağırladı

Kaplan, TBMM’de Kırıkkale heyetini ağırladı
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale’den gelen teşkilat mensuplarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırladı.

OMUZ OMUZA YÜRÜYECEĞİZ

Gazi Meclis'te gerçekleşen buluşma kapsamında, teşkilat üyeleri AK Parti Grup Toplantısı’na katılarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını yerinde dinledi. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları öne çıkarken, teşkilat üyelerinin coşkusu ve kararlılığı dikkat çekti. Milletvekili Kaplan, teşkilat mensuplarının gösterdiği azim ve heyecanın kendilerine büyük güç kattığını belirterek, "Kırıkkale’miz için, Türkiye Yüzyılı hedefleri için omuz omuza yürümeye devam edeceğiz," dedi.

kaplan-tbmmde-kirikkale-heyetini-agirladi-1.jpg

FEDAKARLIKLARI ÇOK KIYMETLİ

Kaplan, Türkiye’nin geleceğini inşa eden bu yolda teşkilatların sahadaki enerjisinin ve fedakârlığının çok kıymetli olduğunu vurguladı. Misafir edilen heyet, Meclis binasını da gezerek tarihi atmosferi yerinde yaşama fırsatı buldu. Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafları çekildi, teşkilat mensupları bu anlamlı davetten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

kaplan-tbmmde-kirikkale-heyetini-agirladi-3.jpg

Bu haber toplam 9 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.