Karakeçili’de İYİ Parti’den Güçlü Mesaj
SEÇİM İÇİN HAZIRLIKLAR YAPILIYOR
İlçe Başkanı Hacı Yüksel’in davetiyle düzenlenen açılış programına partililer ve vatandaşlar ilgi gösterdi. Açılış töreninin ardından vatandaşlarla bir araya gelen İl Başkanı Tanrıverdi, hemşehrileriyle çay ve kahve eşliğinde sohbet ederek bölgenin sorunlarını dinledi. Özellikle çiftçi, hayvancı ve üreticilerin yaşadığı ekonomik sıkıntıların gündeme geldiği buluşmada çözüm önerileri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

MİLLETİMİZİN SESİ OLUYORUZ
Tolga Tanrıverdi yaptığı açıklamada, vatandaşın yaşadığı her sorunu kendi sorunları olarak gördüklerini belirterek, “Çiftçimizin yüzünün güldüğü, üreticimizin kazandığı, esnafımızın rahat nefes aldığı bir Türkiye mümkündür. Biz milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Karakeçili’den yükselen birlik ve dayanışma mesajının Türkiye’nin geleceği adına umut verdiğini ifade eden Tanrıverdi, İYİ Parti iktidarında adaletin, bereketin ve refahın tüm yurtta hâkim olacağını vurguladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.