Karapolat: “Her mahalleye kadın eli değmeli”

Karapolat: “Her mahalleye kadın eli değmeli”
 Muhabir
Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Firdevs Karapolat, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gece gündüz demeden vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Karapolat, “Her mahalleye bir kadın eli değmeli” diye konuştu.

VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTİYOR

Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Firdevs Karapolat yapacağı projelerini vatandaşlara anlatmaya devam ediyor. Mahallede çözülmesi gereken ana sorunları yakından bildiğini ifade eden Karapolat, projelerini vatandaşlara anlatarak destek istiyor. 7’den 70’e her kesimin sorunlarıyla yakından ilgilendiğini söyleyen Karapolat, “Mahalle sakinlerimizin en güzel kararı vereceğine sonuna kadar inancım tamdır. İnşallah bu görev bizlere verilirse halkımızı asla mahcup etmeyeceğiz” ifadesinde bulundu.

karapolat-her-mahalleye-kadin-eli-degmeli2.jpg

SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEYE GELİYORUZ

Seçim çalışmaları kapsamında her sokağı ve her evi ziyaret etmeye özen gösteren Karapolat, mahalle sakinlerinin sıcak ilgisiyle karşılaşıyor. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini titizlikle dinleyen Karapolat, çözüm üretmek için elinden geleni yapacağını ifade ediyor.

"Her mahalleye bir kadın eli değmeli" diyen Karapolat, kadınların yönetime daha fazla katılması gerektiğini savunuyor. Karapolat, muhtar seçilirse mahallede kadınların daha aktif rol alması için çalışmalara imza atacağını belirtiyor.

Bu haber toplam 180 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.