Keskin’de Başkan Ekmel Cönger hızlı başladı

Keskin’de Başkan Ekmel Cönger hızlı başladı
 İnternet Editörü
31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti’den belediye başkanı seçilen Ekmel Cönger, hızlı başladı. Cönger, ilçede bozuk olan yolların düzeltilmesi başta olmak üzere mezarlık bakımlarını bayram öncesi tamamlıyor.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, mazbatasını aldıktan hemen sonra makamına oturmak yerine ilçede çalışmalarına hızlı şekilde başladı. Keskin’de birlik ve beraberlik mesajı veren Cönger, belediye ekipleriyle birlikte Keskin için kolları sıvadı.

keskinde-baskan-ekmel-conger-hizli-basladi2.jpg

İlçede bulunan bozuk yollar başta olmak üzere, mezarlıkların bakımını yapmaya başladı. Keskin’in her alanda en iyi konuma gelmesi için mücadele vereceklerini dile getiren Cönger, “Seçim öncesi halkımıza söz verdik. Çok şükür bugün o sözlerimizi yerine getiriyoruz” dedi.


VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Cönger, “Seçim öncesi söz verdiğimiz gibi ilçemizde bulunan mezarlıkların temizlik ve çevre düzenlemesine belediye meclis üyelerimiz ve personellerimizle başladık. İlçemizde bozuk olan yollarin düzenlemesini yapıyoruz ilerleyen zamanda komple asfalt ve kilit parke yapımı için var gücümüzle çalışacağız. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde tarihi güzellikleriyle dolu olan ilçemizin önemli yerlere gelmesi noktasında her zaman sahada olacağız” dedi.

keskinde-baskan-ekmel-conger-hizli-basladi2-001.jpg

Bu haber toplam 939 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.