Kırıkkale’de MHP tam kadro sahada!

Kırıkkale’de MHP tam kadro sahada!
İlk olarak Kırıkkale merkezle aday belirlemeye başlayan MHP, diğer ilçe ve kasaba belediye başkan adaylarını arka arkaya açıklamıştı. MHP kalan iki ilçe belediye başkan adaylarını da açıklayarak saha çalışmalarına ağırlık vermeye başladı.

İLK MERKEZ ADAYI AÇIKLANMIŞTI

31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçim çalışmalarına MHP hız kazandırdı. İlk olarak Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’u açıklayarak çalışmalarına start veren Milliyetçi Hareket Partisi, daha sonra Bahşılı Halil İbrahim Bişgin, Delice Aytekin Araç, Çelebi Nafi Yakut, Keskin Mustafa Alp Silsüpüroğlu, Sulakyurt İsmail Bildik, Yahşihan Osman Türkyılmaz’ın adaylıklarını ilan etmişti. Daha sonra kasabalardan Hacılar’da Mehmet Koyuncu ve Çerikli’de Erkan Çağlar aday olarak belirlenmişti.

kirikkalede-mhp-tam-kadro-sahada2.jpg

Karakeçili Belediye Başkan Adayı Enbiya Can

KARAKEÇİLİ’DE AYDEMİR YENİDEN ADAY OLMADI

MHP’nin geriye kalan iki ilçe adayı da 16. Etap aday belirleme listesinde yayımlandı. MHP’li Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir’in yeniden aday olmadığı Karakeçili’de Belediye Başkan Adayı Enbiya Can oldu. MHP Balışeyh’te Belediye Başkan Adayı olarak ta Nazım Bozkurt’u aday gösterdi. Açıklanan son listeyle birlikte MHP Kırıkkale’deki tüm adaylarını belirlemiş oldu.

kirikkalede-mhp-tam-kadro-sahada3.jpg

Balışeyh Belediye Başkan Adayı Nazım Bozkurt

Bu haber toplam 34 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.