Kırıkkale’ye Şanlıurfalı aday

Kırıkkale’ye Şanlıurfalı aday
 Muhabir
Kırıkkale’de bir partinin daha 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak Kırıkkale Belediye Başkan adayı netleşti.

31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçimlerinde geri sayım sürerken Deva Partisi’de Kırıkkale Belediye Başkan adayını açıkladı. Deva Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adaylığına Urfalı iş insanını aday gösterdi.

DEVA PARTİSİNİN KIRIKKALE ADAYI OLDU

Kırıkkale’de bir partinin daha 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak Kırıkkale Belediye Başkan adayı netleşti. Deva Partisinin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Şanlıurfalı İş İnsanı Adem Atmani oldu. Bizzat Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin tarafından görevlendirilen Adem Atmani yerel seçimlerde il Başkanı Emir Varol ve yönetim ekibi ile Genel Başkan Ali Babacan’ı ve Deva Partisini ilk yerel seçimde temsil edecek. Çalışmalarına 7-24 saat devam edeceğini bildiren Atmani amaçlarının Deva Partisini en yüksek oy ile temsil edilmesini sağlamak olduğunu söyledi.

ADEM ATMANİ KİMDİR ?

1982 Şanlıurfa doğumluyum. Şanlıurfa İmam Hatip Lisesi mezunu olup, yükseköğretimime Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi 4.cü sınıfta devam etmekteyim. Çiftçi bir ailenin bireyi olduğumdan çocukluk yıllarımdan itibaren tarım faaliyetlerinin içerisindeyim. Lise eğitimimi tamamladıktan sonra iş hayatına girip İnşaat ve Tarım sektörlerinde faaliyet gösterdim. Çok sayıda kamu yapıları inşaatını yüklenip tamamladım. Bu ticari faaliyetimin yanında tarımsal üretim faaliyetlerim de devam etmektedir. 2017 Yılında ise mevcut faaliyetlerime ilaveten Sağlık Turizmi sektöründe de faaliyet göstermeye başladım. Medland Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. ünvanlı firmam aracılığıyla çok sayıda dış ülkeden sağlık turizmi için turist getirip ülkeye döviz girdisi sağlamaktayım. Öğrencilik yıllarımdan itibaren de merak duyduğum siyasetin içerisinde yer alıp bu alanda önemli bir tecrübe edindim. Sivil toplum çalışmaları kapsamında da bir çok Vakıf ve Dernekte yönetici olarak görev yapmaktayım. Evli olup, 4 çocuk babasıyım. İyi derecede Arapça ve Kürtçe, orta derecede İngilizce bilmekteyim.

Bu haber toplam 334 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.