Mehmet Saygılı:”Biz yaptık, yine biz yapacağız”

Mehmet Saygılı:”Biz yaptık, yine biz yapacağız”
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 31 Mart’ta yapılacak olan seçim kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Saygılı, “Geçmişte olduğu gibi her zaman halkımızın yanındayız. Kırıkkale’de büyük hizmetleri biz yaptık, yine biz yapacağız” dedi.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLİYOR

31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi Kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından üçüncü kez yeniden aday gösterilen mevcut Kırıkkale Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sahada esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Saygılı, sorun ve talepleri dinleyerek gereken çözüm noktaları için çalışma sergiliyor. 1 Nisan sabahı Kırıkkale’nin yeniden AK Parti belediyeciliği anlayışıyla yönetileceğini vurgulayan Saygılı, “Kırıkkale’de büyük hizmetleri biz yaptık, yine biz yapacağız” şeklinde konuştu.

mehmet-saygilibiz-yaptik-yine-biz-yapacagiz2.jpg

HALKIMIZ BİZİM MÜCADELEMİZİ GÖRÜYOR

Saygılı, yeni dönemde Kırıkkale için yapılacak projelerini ve bu zamana kadar yaptıkları yatırımlarını vatandaşlara anlatarak destek istiyor. Bugüne kadar girdiğimiz bütün seçimlerden Allah’ın izniyle alnımızın akıyla çıktık diyen Saygılı, “Her zaman sizin bir kardeşiniz ve evladınız olarak çalışma sergiledim. Geçmişteki yapılanlar çok çabuk unutulur. İnsanoğlu iyi ye, kolaya, çok çabuk alışır. Hep varmış ve hep olacakmış gibi. Bugün var ama gelecekte olacağı da belli değil. Bizler geleceğin daha iyi olması için çalışan insanlarız. Kırıkkale halkımız, şehrimiz için elimizden gelen gayreti gösterdiğimizi görüyor” ifadesinde bulundu.

YENİ YATIRIMLAR İÇİN EL ELE VERİP ÇALIŞACAĞIZ

Yeni dönemde yapmayı planladıkları bazı çalışmaları anlatan Saygılı “Kırıkkale'ye yeni yatırımlar gelmesi için el ele verip çalışacağız. Kırıkkale'mize yeni yatırımlar gelmesi için gayretle çalışacağız. Belediyecilik anlamında şunu söyleyebilirim, Kırıkkale'nin altyapısının yenilenmeye ihtiyacı var. Allah nasip ederse Kırıkkale'nin altyapısını da yine biz yenileriz. Büyüyen gelişen Kırıkkale artık nüfus artışıyla karşı karşıya. Yeni yerleşim yerleri ve yeni imar sahaları açmak zorundayız. Bu iki büyük başlık altında sayısız hizmetler var."

Bu haber toplam 383 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.