Memur Sen’den CHP’ye tepki!

Memur Sen’den CHP’ye tepki!
 Muhabir
Kırıkkale Memur-Sen ve Eğitim-Bir Sen Şube Başkanlığı, yerel seçimlerde Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı destekleyeceklerini kamuoyuna açıkladı. Sendika Başkanı Yasin Pekuz, “Yerel seçimlerde CHP tamamen kaos oluşturmak istiyor” dedi.

YASİN PEKUZ, CHP’YE ÇOK SERT ÇIKTI

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Memur-Sen ve Eğitim-Bir Sen Şube Başkanlı Yasin Pekuz ve yönetimi, AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve parti yönetimiyle buluştu. Saygılı için açıktan destek veren Pekuz ve yönetimi, yerel seçim kapsamında CHP’yi eleştirdi.

Pekuz, “Biz, haktan, hakikatten, davamızdan ya da tavrımızı açık ve net bir şekilde bu seçimde de inşallah göstereceğiz” dedi.

memur-senden-chpye-tepki2.jpg

BİZİM NEREYE OY VERECEĞİMİZ ÇOK AÇIK

CHP’nin parti programlarını herkesin okuması gerektiğine vurgu yapan Pekuz, “Din kültürü derslerini kaldıracağız, okulların din derslerini kaldıracağız. LGBT gibi Allah'ın lanetlediği, kadını kadınlıktan erkeğe erkekten çıkaran, fıtratı bozan, şeytani akla hizmet eden bu projeyi destekleyeceğiz diyor. Adam parti programında. Yıllardan beri mücadele ettiğimiz Ayasofya’yı tekrar müze yapacağız diyor parti programında. Değerli arkadaşlar, o yüzden nereye oy vermeyeceğimiz çok açık.”

memur-senden-chpye-tepki4.jpg

AK PARTİ’YE KAYBETTİRMEK İSTİYORLAR

“Yerel seçimlerde CHP, Dem Parti, Türkiye İşçi Partisi, TİP, PKK, PYD hepsi, hepsinin bir tek amacı var, AK Parti'ye mümkün olduğu kadar çok AK Parti'nin belediyelerini almak veya kaybettirmek. AK Parti'ye kaybettirmek üzerine kurulu bir düzen var. Yerel seçimlerden sonra şunu planlıyorlar arkadaşlar. İktidarın, artık iktidarın meşruiyetini sorgulatacaklar ve artık belediyeler kaybedildi işte diye erken seçim çağrıları atacaklar ve ülkeyi kaosa sürükleyerek yeni anayasa yapılmasını engelleyecekler.

Bu haber toplam 291 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum