Merih Karayol:“Daima yanınızdayım”

Merih Karayol:“Daima yanınızdayım”
 Muhabir
Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Merih Karayol, bir taraftan kendisine destek verenlere teşekkür etti, diğer taraftan Saygılı’ya başarılar diledi.

ÇOK GÜZEL ANILAR BİRİKTİRDİK

Kendisine ait sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayan Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Merih Karayol “Kırıkkale'yi Türkiye Yüzyılına hazırlamak için talip olduğum Ak Parti Belediye Başkanı aday adaylığı yolculuğumda yanımda olan, destek olan tüm hemşehrilerime, İl Başkanlığımıza, İlçe Teşkilatlarımıza, sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcilerine, Yerel basınımızın kıymetli emekçilerine şükranlarımı sunuyorum. Çok güzel anılar biriktirdik, Kırıkkale için yapılabilecekleri istişare ettik, hedefler belirledik. Centilmence gerçekleşen bu yarışta tebessüm ettiren, duygulandıran birçok güzelliğe şahit olduk. Kalbine girdiğimiz, elini sıktığımız, sırtını sıvazladığımız her gönle binlerce kez teşekkür ediyorum, samimiyetleri, itimatları en büyük gururum oldu” diye konuştu.

DAİMA YANINIZDAYIM

Karayol “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı olan Mehmet Saygılı'yı tebrik ediyor ve muvaffakiyetler diliyorum. Bu davanın bir neferi, Kırıkkale'nin bir evladı olarak canla başla çalışacak ve el birliği ile Kırıkkale'yi hak ettiği noktaya taşımanın gayretinde olacağız. Her bir hemşehrime gönülden sevgilerimi iletiyor, saygılarımı, hürmetlerimi sunuyorum. Bir kardeşiniz, bir ağabeyiniz, bir evladınız olarak daima yanınızdayım” dedi.

Bu haber toplam 999 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.