MHP İl teşkilatından Ulusoy'a hayırlı olsun ziyareti

MHP İl teşkilatından Ulusoy'a hayırlı olsun ziyareti
 Muhabir
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı ve yönetim kurulu üyeleri, adaylığı kesinleşen MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BAŞARILAR DİLEDİLER

MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Özgür Şahbaz, kadın kolları ve yönetim kurulu üyeleri birlikte MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP’li aday Ulusoy, tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte 31 Mart yerel seçimleri için gece gündüz demeden çalışacaklarını ve Kırıkkale Belediyesi’ni MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla tanıştıracaklarını söyledi.

mhp-il-teskilatindan-ulusoya-hayirli-olsun-ziyareti2.jpg

ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı’da “Kırıkkale Merkez Belediye Başkan adayımız Harun Ulusoy’u tüm teşkilat ve yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, MHP Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları'nın (KAÇEP) yöneticileri ve tüm bağlı kuruluşlar ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin” dedi.

mhp-il-teskilatindan-ulusoya-hayirli-olsun-ziyareti3.jpg

Bu haber toplam 336 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.