MHP'den Delice ve Çerikli'de gövde gösterisi!

MHP'den Delice ve Çerikli'de gövde gösterisi!
 İnternet Editörü
Milliyetçi Hareket Partisi, Kırıkkale’de siyasi arenayı hareketlendirmeye devam ediyor. Çerikli ve Delice ilçesinde adayların seçim bürosu açılışında MHP, birlik ve beraberlik sergiledi.

ÖZTÜRK VE EKİBİ SAHAYI BOŞ BIRAKMIYOR

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında merkez ve ilçelerde adaylarını açıklayan MHP, sahayı adeta boş bırakmıyor. MDK Başkanı Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün önderliğinde çalışma sergileyen MHP heyeti, Kırıkkale başta olmak üzere ilçe ve beldelerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Çerikli ve Delice ilçesinde aday tanıtımı ve seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

mhpden-delice-ve-ceriklide-govde-gosterisi2.jpg

ÜRETKEN BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIZ

Çerikli’de MHP Belediye Başkan Adayı Erkan Çağlar, Delice’de MHP Belediye Başkan Adayı Aytekin Araç’ın aday tanıtım toplantısı ve seçim iletişim bürolarının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılan yüzlerce coşkulu kalabalık, belediye başkan adayları için birlik ve beraberlik sergileyerek destek mesajı verdiler. Coşkulu kabalık, 31 Mart’ta üç hilal bayraklarının belediyede dalgalanacağını ifade ederek adayların yanlarında olduklarını gösterdiler.

mhpden-delice-ve-ceriklide-govde-gosterisi4.jpg

HALKIMIZIN İÇİN DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Öztürk, “Çerikli ve Delice uzun yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışından, halk için çalışan hizmet siyasetimizden mahrum kaldı. Allah’ın izniyle tüm gayretimiz 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın 14 ve 28 Mayıs 2023’de elde ettiği zaferi tazelemesi ve pekiştirmesi içindir” şeklinde konuştu.

mhpden-delice-ve-ceriklide-govde-gosterisi8.jpg

HER ZAMAN SİZİN YANINIZDAYIM

Öztürk, “Çeriklili ve Deliceli hemşehrilerimizin Ankara’da en büyük destekçisi olduk her zaman. Onları hiç yalnız bırakmadık. Adaylarımız Erkan Çağlar ve Aytekin Araç ile belediye başkanlıklarını da kazandığımızda bugüne kadar yaptığımız hizmet ve eserlerin daha fazlasını Çerikli ve Delice’ye kazandıracağız. Maşallah bugünkü heyecanınızdan ve coşkunuzdan da görüyoruz ki sizler de 31 Mart’ta Cumhur’un zaferi için Üç Hilal’e mührü vuracaksınız” dedi.

Bu haber toplam 703 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.