Mustafa Kaplan'dan ilçe ziyaretleri

Mustafa Kaplan'dan ilçe ziyaretleri
 İnternet Editörü
Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan yerel yönetimler seçimleri kapsamında Bahşılı, Karakeçili ve Yahşihan ilçelerine ziyaretlerde bulundu.

Belediye Başkan adayları ve teşkilat yöneticileriyle bir araya gelen Kaplan, yapılan ve yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

BAHŞILI’DA SEÇİMİ ZAFERLE NOKTALAYACAĞIZ

İlk ziyaretini Bahşılı ilçesine yapan Milletvekili Mustafa Kaplan burada Ak Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Yakup Haydar Gülçimen ve ilçe teşkilatı mensuplarıyla bir araya geldi. Ziyaretinde yeni dönemde ilçe ile ilgili plan ve projeleri istişare ettiklerini belirten Milletvekili Kaplan “Belediye Başkanımız Recep Zafer Tekin ile hamdolsun ilçemize çok hizmet ettik. 31 Mart'ta seçimi zaferle sonuçlandırarak inşallah bir tuğla daha koyabilmek için Bahşılı’mızın marka şehir olma yolundaki yolculuğunu devam ettireceğiz. Bu vesile ile bugüne kadar ki başarılı çalışmaları ve hizmetleri için Kıymetli Belediye Başkanımız Recep Zafer Tekin'e teşekkür ediyor, Belediye Başkan Adayımız Haydar Gülçimen'e çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

mustafa-kaplandan-ilce-ziyaretleri4.jpg

KARAKEÇİLİ’NİN KAYBEDECEK BİR GÜNÜ DAHİ YOK

Daha sonra Karakeçili ilçesine geçen Milletvekili Kaplan burada Ak Parti Karakeçili Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özçelik ve İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Kürşat Avan ile birlikte İlçe Başkanlığında vatandaşlarla bir araya geldi. Kaplan “Karakeçili kararını vermiş. Karakeçilimizin kaybedecek tek bir günü daha yok. Yeni dönemde Ak Belediyecilik anlayışı ve merkezi hükümet desteğini Karakeçilimizde buluşturarak, yepyeni hizmetlere imza atacağız” ifadesini kullandı.

mustafa-kaplandan-ilce-ziyaretleri2.jpg

YAHŞİHAN’IN SORUNLARINI İYİ BİLİYOR

Yahşihan ilçesine geçen Milletvekili Kaplan burada Ak Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur ile bir araya geldi. Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Kaplan “Yahşihan'ımızın aydınlık yarınlarını şekillendirecek Yahşihan'ımıza değer katmak için gece gündüz çalışacak kıymetli Belediye Başkan Adayımız Ahmet Sungur ile bir araya geldik. Ahmet Başkan bu işi biliyor, Ahmet Başkan Yahşihan'ı da Yahşihan'ın sorunlarını da çok iyi biliyor. Ancak en önemlisi, Yahşihanımız da Ahmet Başkanı biliyor. Allah izin verirse hemşehrilerimiz bu dönem Yahşihan'da emaneti ehline teslim edecek. Projelerimiz hazır, tüm planlarımız tamam inşallah” dedi.

Bu haber toplam 156 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.