Önal’da teröristlere selam gönderecek midir?

Önal’da teröristlere selam gönderecek midir?
CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal’a, Gaziler ve Şehit ailelerinden sonra bir çıkışta MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ten geldi.

CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal’a, Gaziler ve Şehit ailelerinden sonra bir çıkışta MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ten geldi. Önal’ın PKK’nın partisi DEM ile yakın ilişkiler içerisinde olan CHP’nin adayı olduğunu hatırlatan Öztürk “Genel Başkanı gibi PKK sözcüsü Selahattin Demirtaş’a, 15 Temmuz hain darbe girişiminin işbirlikçisi Osman Kavala’ya ve bilumum teröristlere selâm gönderecek midir?” diye sordu.

onalda-teroristlere-selam-gonderecek-midir-3.jpeg

ÖNAL DEM İLE YAKIN İLİŞKİ İÇERİSİNDE OLAN CHP’NİN ADAYIDIR

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlere ilişkin yazılı basın açıklamasında bulundu. Öztürk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Bildiğiniz üzere Pkk’nın partisi DEM ile şeffaf ve aleni ilişki içerisinde olan CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı olarak CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ilan edilmiştir. Ahmet bey, bağımsız bir aday olmayıp DEM ile yakın ve sıkı ilişkiler içerisinde olan CHP’nin adayıdır.

Ahmet Bey’e sormak istiyoruz:

1- “Türkiye işgalcidir” diyen Pervin Chakar’ın elini öpen Genel Başkanı Özgür Özel gibi bölücülerin elini öpüp onlarla dost olacak mıdır?

2- “Türk ordusu köylüleri katletti” diyen aynı sıralarda milletvekilliği görevini yaptığı Sezgin Tanrıkulu gibi, vatanı için gözünü kırpmadan şehadete koşan Türk askerine aynı aşağılık sözleri kendisi de edecek midir?

3- Tebessümler saçarak pozlar verdiği Canan Kaftancıoğlu gibi Türk devletine sözde “Ermeni soykırımı” iftirasını atıp utanmadan milliyetçi pozları kesecek midir?

4- Mecliste imzalanan terör bildirisine imza atmayan desteklemeyen partisine en ufak bir tepki koymayan/koyamayan Ahmet Önal Kırıkkale’de terör destekçileriyle ne yapmayı planlamaktadır?

5- Gazi Meclisimizde Türk ordusunun yapacağı, terör yuvalarını imha edeceği sınır ötesi harekâtlar için Pkk’nın partisi DEM ile birlikte hareket edip “Hayır” oyu veren Ahmet Önal Türk’ün öz yurdu Kırıkkale’de de teröristlerle birlikte mi hareket edecektir?

6- Genel Başkanı gibi Pkk sözcüsü Selahattin Demirtaş’a, 15 Temmuz hain darbe girişiminin işbirlikçisi Osman Kavala’ya ve bilumum teröristlere selâm gönderecek midir?

7- Teröristlere selâm göndermekle kalmayıp Demirtaş’ı Kırıkkale’de ağırlamayı mı planlamaktadır?

8- Çocuk yaşta Kur’an-ı Kerim öğrenimine karşı çıkan Genel Başkanı Özgür Özel gibi Grup Başkan Vekilleri gibi Kırıkkale’deki Kur’an kurslarına boykot veya bir yaptırım uygulamayı planlamakta mıdır?

9- Ahmet Önal’a göre CHP, “Ben her şeyden evvel bir Türk milliyetçisiyim.” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden çıkmış mıdır?

10- Ahmet Önal Türklüğün ve İslam’ın yılmaz ve yıkılmaz kalesi Kırıkkale’de siyaset yapan bir milletvekili olarak sicili bu kadar karanlık ve kabarık partisinin tüm bu gayri milli politikaları hakkında ne düşünmektedir? Ahmet Önal’ın Kırıkkale kamuoyunun cevabını merakla beklediği bu soruları yanıtlamasını bekliyoruz. Bu minvalde kendisine daha sorularımız muhakkak olacaktır.

onalda-teroristlere-selam-gonderecek-midir-4.jpeg

KIRIKKALE’DE BİR YIKIM PROJESİ Mİ GERÇEKLEŞTİRECEK

“Ahmet Önal'ın belediyecilik hususundaki bilgi ve birikimi ise bir başka merak konusudur. Belediyecilik; genel siyasetten farklı olarak teknik bir alanı ihtiva eder. Önal'ın belediyecilik namına hangi bilgiyle, Kırıkkale'ye katma değer sağlayacağı ne tür projeleri vardır? Acaba partisinin genel siyasetteki başarısız ve millilikten yoksun davranışları mı kendisine yol gösterecektir! Ya da partisinin ülkemizi uçuruma sürükleyecek olan genel politikalarından ilhamla Kırıkkale’de bir yıkım projesi mi gerçekleştirecektir?

ÇÖPLÜKTE NAMAZ KILINMAZ

“CHP'nin iç karışıklığının kendisinin de kafa karışıklığına sebep olduğu muhakkaktır. Böyle bir siyasi figürün Kırıkkale'ye sağlayacağı hiçbir fayda olamayacağı da aşikârdır. Bu anlamda Ahmet Önal, Belediye Başkan Adayı olarak havanda su dövmeye kalkmakta, kamuoyunu da yalnızca meşgul etmektedir. Son olarak şu ifadeyi dile getirerek açıklamasını noktalayan Öztürk: Çöplükte namaz kılınmaz, CHP’de de milliyetçilik-muhafazakarlık olmaz; Kırıkkale’de belediyecilik Ahmet Önal’la asla bağdaşmaz!” dedi.

Bu haber toplam 1888 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.