Osman Türkyılmaz’dan iddialara cevap!

Osman Türkyılmaz’dan iddialara cevap!
 İnternet Editörü
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, sosyal medya ve haber sitelerinde yer alan siyasi görüş farklılıkları nedeniyle bazı personellerin ödenmediği iddialarına açıklık getirdi.

Türkyılmaz, “Bir damla suda fırtına koparmaya çalışan ve iftira siyasetinden başka çaresi kalmayan güruha tavsiyemiz ilkeli siyasetimizi örnek almalarıdır” dedi.

BANKA SÜREÇLERİ 1 GÜNLÜK AKSADI

Son günlerde bazı sosyal medya ve haber sitelerinde siyasi görüş ayrılıkları nedeniyle Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın bu görüş ayrılığında olan personellere maaş ödemediği iddiasına yönelik haberler yer aldı. Bu asılsız iddialara açıklık getiren Türkyılmaz, “Kıymetli vatandaşlarımız: son günlerde personel maaşlarının ödenmediğine dair bir kara propaganda yürütülmektedir. Yaşanan bir günlük gecikme, ilgili banka süreçlerindeki aksamadan kaynaklıdır. Maaşın ödenmesinde problem yaşadığını tespit ettiğimiz personel sayısı 114 kişidir.”

whatsapp-image-2024-03-12-at-11-09-32-2.jpeg

YATIRIMLARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

“İddia edildiği gibi siyasi tercihinden dolayı maaş alamayan personel bulunduğu kesinlikle maksatlı bir karalama söylemidir. Bütün personelimizin siyasi tercihine sonsuz saygımız vardır. Yahşihan Belediyemiz gerek maddi gerekse idari anlamda herhangi bir sorun yaşamadığı gibi bilhassa gelecek dönemde yatırımlarına hız kesmeden devam edecek imkana ve kapasiteye sahiptir. Bir damla suda fırtına koparmaya çalışan ve iftira siyasetinden başka çaresi kalmayan güruha tavsiyemiz ilkeli siyasetimizi örnek almalarıdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

whatsapp-image-2024-03-12-at-11-09-32-1.jpeg

Bu haber toplam 965 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum