Öztürk: “Halkımız belediyeyi ehline teslim edecek”

Öztürk: “Halkımız belediyeyi ehline teslim edecek”
 Muhabir
MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Sulakyurt ilçesine çıkarma yaptı. MHP Sulakyurt Belediye Başkan Adayı İsmail Bildik’e destek veren Öztürk, “Halkımız belediyeyi ehline teslim edecektir” dedi.

MHP İLE HİZMET KERVANI YOLUNA DEVAM EDECEK

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, Sulakyurt ilçesini ziyaret etti. Burada parti teşkilatı ve yönetimiyle bir araya gelen MHP Sulakyurt Belediye Başkan Adayı İsmail Bildik’e destek veren Öztürk, “Halkımız belediyeyi ehline teslim edecektir” dedi.

ozturk-halkimiz-belediyeyi-ehline-teslim-edecek2.jpg

Kırıkkale merkez başta olmak üzere birçok ilçeyi MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla buluşturacaklarını vurgulayan Öztürk, “Sulakyurt güzel şehrim, kokusu başka memleketim. Güçlü desteğinizi her daim hissediyoruz. Varlığınız daim olsun. Sulakyurt 31 Mart’ta hizmet ehlini tekrar iş başına getirecek. MHP ile hizmet kervanı yoluna devam edecek” dedi.

VATANDAŞLARDAN TAKDİR TOPLUYOR

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kaldı. Kırıkkale merkez başta olmak üzere ilçe ve kasabada belediye başkan adaylarını her fırsatta yalnız bırakmayan MHP Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, geçmişte olduğu gibi her zaman vatandaşların gönlünü kazanmaya devam ediyor. Öztürk’ün geleneksel hale getirdiği vatandaş buluşması halk nezdinde de takdir topluyor.

ozturk-halkimiz-belediyeyi-ehline-teslim-edecek3.jpg

BİRLİK VE BERABERLİKLE ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale merkez başta olmak üzere ilçe ve kasabaların sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Öztürk, sorun ve taleplerin yerine getirilmesi için de gerekli iletişimleri sağlıyor. 31 Mart seçimlerine sıkı şekilde hazırlandıklarını dile getiren Öztürk, “Kırıkkale merkez başta olmak üzere üç hilal bayrağı dalgalanmayan bütün belediyelerimizi MHP’nin üretken belediyecilik hizmetiyle tanıştıracağız. Kırıkkale’de sağlamış olduğumuz birlik ve beraberlik 1 Nisan sabahında büyük başarıların olacağının bir göstergesidir” dedi.


Bu haber toplam 517 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.